Salon Nuorkauppakamari etsii Vuoden Salolaista Tekoa

Salon Nuorkauppakamarin Venla Elovaara, Matti Väätäinen ja Sofia Martyugova kertoivat uudistuneesta projektista Bizarressa, josta lanseeraustilaisuus lähetettiin myös verkon kautta.

Salon Nuorkauppakamari päivittää Positiivisin salolainen -tapahtumaa uuteen uskoon.

Tänä vuonna nuorkauppakamari toivoo salolaisilta ehdotuksia teemalla Vuoden Salolainen Teko, kun aikaisempina vuosina on etsitty positiivisinta salolaista henkilöä.
-Salon Nuorkauppakamari muutti konseptia uudenlaiseksi jäsentensä ja kuntalaisten toiveita kuunnellen. Tarkoituksena on yhdenvertaistaa yhteisöt ja yksilöt, projektipäällikkö Venla Elovaara kertoo.  

Nuorkauppakamari haluaa positiivisella julkisuudella kehittää ja vahvistaa salolaista yhteisöä.
-Ehdotuksia on tullut useina vuosina nimenomaan liittyen tekoihin, joita ihmiset ovat tehneet Salon eteen. Nyt niitä saadaan projektin avulla konkreettisemmin esiin.

Nuorkauppakamari toivoo ihmisilta ehdotuksia kesäkuun alkuun mennessä.
-Yritykset, järjestöt, urheiluseurat ja monet työ- ja opiskelijaporukat ovat erilaisten tekojen ja aikaansaannosten taustalla. Haluamme tuoda esille keitä nämä ihmiset ovat ja mitä tekoja he ovat toteuttaneet.

Nuorkauppakamari on tehnyt kilpailua varten säännöt, joiden mukaan ilmianto voidaan tehdä yhteisön hyväksi toteutetusta teosta, jonka taustalla voi olla yritys, yhdistys, urheiluseura, työpaikka-, koulu- tai opiskelijaryhmä tai yksittäinen henkilö.
-Ilmiannettava teko on oltava edellisen kalenterivuoden ajalta.

Nuorkauppakamarin asettama raati valitsee varsinaiseen äänestykseen 10 ehdokasta, joita voi äänestää elokuulle saakka.
-Tänä vuonna ilmiantoja voi tehdä netissä JCI Salon sivuilla ja toukokuun aikana torin ärrällä, johon tuodaan boksi ehdotuksia varten.

Raadissa on mukana edellisen vuoden Positiivisin salolainen Jari-Jukka Kallunki ja edustajat Salon Iltatori ry:stä, nuorkauppakamarista, nuorisovaltuustosta, Salon Seudun Sanomista ja Salonjokilaaksosta.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: