Salon Power Cup siirtyy heinä-elokuun vaihteeseen

Salossa kesäkuun alussa pelattavaksi suunniteltu Power Cup siirtyy heinä-elokuun vaihteeseen.
Viime vuonna pandemian vuosi kokonaan peruttu Power Cup halutaan järjestää turvallisesti ja vastuullisesti ja siksi lentopalloliiton hallitus päätti siirtää turnauksen lopukesään.
Lentopalloliitto kertoo tiedotteessaan, että päätös nojautuu tämän hetken arvioon tulevan kesän koronatilanteesta.

  • Lentopalloliitto seuraa tarkasti viranomaisten ohjeistusta ja tapahtumaa tarvittaessa muutetaan viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.
    Salon Viestissä ollaan tyytyväisiä tapahtuman siirtoon ja asian päättämiseen hyvissä ajoin. Power Cup Salo 2021 viestintä ja markkinointivastaavaan Tiina Vainion mukaan talkoohenkeä löytyy tapahtuman järjestämiseen myös heinäkuun lopulla.
  • Moni talkoolainen sekä pelaajan vanhempi on ehditty heinäkuun loppuun mennessä jo rokottaa, ja muutenkin loppukesä tuntuu ajatuksena paremmalta, kuin liian nopeasti tuleva alkukesä. Haluamme että Salon Power Cup on edelleen ikimuistoinen tapahtuma, tosin nyt tavalla, jota emme hakuprosessin alkaessa voineet kuvitellakaan.

Power Cupin joukkuemääriä ja ikäluokkia rajoitetaan ja C, D ja E-ikäluokkien sarjoihin otetaan yhteensä 400 joukkuetta. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan ensi tiistaina.
Joukkuemääriä rajaamalla varmistetaan tapahtuman ja majoituksen riittävät turvavälit.
Salon Viestin joukkueet majoittuvat kodeissaan, joka tarkoittaa, että Salon Viestin joukkueet lasketaan lisäksi 400 joukkueeseen.
Lentopalloliiton toimitusjohtaja Olli-Pekka Karjalainen sanoo, että erikoisjärjestelyillä turvataan, että edes osa junioreista pääsee nauttimaan tästä tärkeästä lentopalloyhteisön tapahtumasta.

  • Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma ja toimii junioritoimintamme mahtavana näyteikkunana ja seuratoiminnan voimannäytteenä. Lähtökohtana haluamme tarjota vastuullisesti ja turvallisesti toteutetun tapahtuman. Emme pysty ennustamaan tulevia kuukausia, mutta olemme toiveikkaita, että nykyisillä toimenpiteillä pystymme turvaamaan tapahtuman järjestämisen, Karjalainen sanoo.
    Tapahtuman johtaja Anna Kontu kertoo, että tapahtuma-alueella taataan turvavälit ja turvallinen ympäristö.
  • Toimenpiteitä kohdistetaan niin tapahtuma-alueen turvallisuuteen, ruokailuun kuin majoitukseen. Teemme kaikkemme, että saamme järjestettyä lapsille ja nuorille turvallisen ja ikimuistoisen tapahtuman heinäkuussa, Komu sanoo.

Power Cupin nettisivuilta www.powercup.fi löytyy isätietoa tapahtumajärjestelyistä.
Mikäli tilanne koronan osalta huomattavasti paranee ja viranomaiset sallivat suuremman tapahtuman järjestämisen heinäkuussa, avataan osallistumisen myös muille ikäluokille.
Kaupunginjohtaja Tero Nissisen mukaan Power Cup on Salolle todella tärkeä tapahtum.

  • Haluamme sen järjestää. Mutta tässäkin, kuten kaikessa muussakin toiminnassa, mennään terveysturvallisuus edellä. Seuraamme jatkuvasti muuttuvaa koronatilannetta yhdessä lentopalloliiton ja viranomaisten kanssa löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun turnauksen toteuttamiseksi, Nissinen sanoo.
Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma ja toimii junioritoimintamme mahtavana näyteikkunana ja seuratoiminnan voimannäytteenä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: