Salon Power Cup siirtyy kesäkuulle 2021

Vuoden 2020 lentopallon Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä Salossa. Lasten ja nuorten suurturnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä tämänpäiväisessä kokouksessaan.

– Päätös Power Cupin siirtämisestä vuodelle 2021 tehtiin raskain mielin. Jokavuotinen turnaus on ollut aina lentopallokesän ehdoton huipennus. Luonnollisesti tämä harmittaa paljon niin kaikkien järjestävien tahojen kuin myös koko lajin kannalta, sillä turnauksen valmisteluihin on jo käytetty valtavasti aikaa ja energiaa. Tällä hetkellä koronavirusepidemian etenemistä ei kuitenkaan pystytä ennustamaan ja tapahtuman siirtäminen lyhyellä varoajalla uuteen ajankohtaan tulevana kesänä olisi ollut mahdotonta turnauksen suuren koon vuoksi. Ensimmäisenä tulee kuitenkin niin lentopalloihmisten kuin kaikkien muidenkin suomalaisten terveys, niitä emme halua vaarantaa miltään osin, toteaa Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi.

Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna kääntää katseensa tulevaan:

– Salon kaupunki on ollut innolla mukana järjestelyissä yhdessä järjestävän seuran, Salon Viestin kanssa. On harmittavaa, että turnaus siirtyy nyt eteenpäin, mutta vallitsevissa olosuhteissa tämä on järkevä päätös. Toivotaan, että nyt tämän kevään ja kesän aikana epidemia saadaan kuriin ja päästään myös liikunnan ja urheilun kannalta normaaliin olotilaan. Kesäkuussa 2021 sitten Salossa järjestämme yhdessä hienon ja ikimuistoisen tapahtuman koko suomalaiselle lentopallolle!

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: