Salon Senioriopettajien 10-vuotisjuhlassa muisteltiin ja palkittiin

Salonjokilaakso

Salon Senioriopettajien 10-vuotisjuhlaa vietettiin marraskuun alussa lämminhenkisten muistelujen merkeissä. Kulttuuritalo Villissä järjestetyn tilaisuuden ohjelmassa oli tervehdyssanojen ja Varsinaissuomalaisten laulun jälkeen lausuntataiteilijoiden Päivikki Franckin ja Raine Huovilan lausuntaesitys, jossa kuultiin muun muassa P. Mustapään ja Lauri Viidan runoja. Juhlapuheen piti OSJ:n hallituksen jäsen Saila Rintee ja katsauksen menneisiin vuosiin piti yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Hannu Eeva.

Opetusalan Seniorijärjestön hopeisen ansiomerkin saivat tunnustuksena järjestön hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä entinen puheenjohtaja Heikki Tikkanen ja sihteeri Kalevi Wilen. Pronssinen ansiomerkki luovutettiin yhdistyksen varapuheenjohtaja Maj Hopeala-Lehtoselle, hallituksen jäsen Risto Mäkelälle ja pitkäaikaiselle senioriopevenyttelyn ja kuntopiirin vetäjälle Urho Intolle.


Salon Senioriopettajien paikalla olleet jäsenet kukitettiin. Vasemmalta Anja ja Pentti Laakkio, Simo ja Arja Lystilä sekä Olavi Varho.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: