Salon Työväenyhdistys haluaa Jutta Urpilaisen jatkokaudelle

Urpilainen
Salon Työväenyhdistys kannattaa Jutta Urpilaisen jatkokautta.

Salon Työväenyhdistys kannattaa Jutta Urpilaisen uudelleenvalintaa SDP:n puheenjohtajaksi. Yhdistys asettui tukemaan istuvaa puheenjohtajaa yksimielisesti.
– Jutta Urpilaisen saavutukset ja ansiot ovat mittavat. Toimiessaan valtiovarainministerinä hän hoitanut sekä Suomen ja Euroopan asioita niin, että olemme säilyttäneet asemamme vahvana taloutena. Hän on noussut eurooppalaisissa pöydissä arvostetuimmaksi suomalaiseksi nykypoliitikoksi.
– SDP:n ei ole yhden naisen tai miehen liike. Puolue on kansanliike, jonka jokaisella jäsenellä on oma roolinsa kannatuksen nostamisessa. Urpilaisen kaudella on jo tehty paljon uudistustyötä, mutta järjestön kehittäminen on pitkäjänteinen projekti, eikä se onnistu ilman kentän isoa panosta.
SDP:n puheenjohtaja valitaan kahden viikon päästä Seinäjoella. Jutta Urpilaisen vastaehdokas on Ammattiliitto Pro:n puheenjohtaja Antti Rinne.
– Rinteen mukaantulo on avannut puolueessa keskustelun, joka on ollut tarpeellista käydä. Demokratiaan kuuluu olennaisena osana vaihtoehdon tarjoaminen ja nyt käyty keskustelu toivottavasti auttaa SDP:n suurten tulevaisuuden tavoitteiden asettamisessa.
– Seinäjoen puoluekokouksen tulee rohkeasti luoda suuntaviivoja kauas tulevaisuuteen pelkäämättä julkista keskustelua. SDP:lla on paikkansa hyvinvointiyhteiskunnan puolustajana ja uudistajana.
Salon Työväenyhdistys kutsui kokouksessaan yhdistyksen pitkäaikaisen vaikuttajan ja puheenjohtajan Risto Keto-ojan yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi.
– Keto-ojan panostus yhdistyksen toimintaan on ollut vuosien varrella vailla vertaa. Työväentalo on ollut hänelle kuin toinen koti ja politiikkaa on tehty suurella sydämellä monta vuosikymmentä. Risto, jos ketä, on tämän huomionosoituksen ansainnut.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: