Salon yläkoulut ja lukiot etäopetukseen maanantaina

Salon yläkoulut ja lukiot siirtyvät etäopetukseen maanantaista alkaen kolmen viikon ajaksi ajalle 8.-28. maaliskuuta.
Salo noudattaa Lounais-Suomen aluehallintovirasto torstaina antamaa määräystä, jonka mukaan erityisen tuen ja valmistavan opetuksen sekä joustavan perusopetuksen oppilailla on kuitenkin oikeus lähiopetukseen.
Lukiot tiedottavat tarkemmin etäopetukseen liittyvistä ohjeista sekä ylioppilaskirjoituksiin liittyvistä järjestelyistä Wilman kautta.
Yläkoulujen etäopetuksen aikana oppilaalle voidaan noutaa päivittäin jäähdytetty koululounas oppilaan koululta. huoltaja voi ilmoittaa, että oppilaalle noudetaan etäopetuksen ajaksi tarkoitettu ruokakassi.
Annosruokien jakelu aloitetaan tiistaina ja ruokakassien jako on suunniteltu alkava torstaina 11.3. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan huoltajille.

Koulut tiedottavat tarkemmin oppilaille ja huoltajille kaikista etäopetuksen aikaisista järjestelyistä ja esimerkiksi oppilaille tarvittaessa jaettavista lainalaitteista. Oppilashuollon palvelut ovat oppilaiden käytettävissä ensisijaisesti etäyhteyksin.
Kaupunki muistuttaa, että kaikkien yläkoululaisten huoltajien on tärkeää lukea Wilman kautta lähetetty yksityiskohtaisempi tiedote ja huomioida erityisesti, että etäopetuksen ruokailu edellyttää ennakkoilmoittautumista maanantaihin 8.3. klo 9 mennessä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: