Salon yläkoulut ja lukiot jatkavat etäopetuksessa 11.4. asti

Varsinais-Suomen alueellinen koronakoordinaatioryhmä suosittelee yläkoulujen ja lukiokoulutuksen jatkamista etäopetuksessa 11.4.2021 asti. Aluehallintovirasto ei enää tee koko aluetta koskevaa päätöstä, vaan kunnat tekevät omat päätöksensä paikallisen tilanteen mukaan.
Salon tartuntatautitilanne on vilkastumassa ja epidemian leviämisen estämiseksi Salossa 7.-9. luokkien oppilaat jatkavat etäopetuksessa lukuun ottamatta lähiopetuksessa olevia erityisen tuen oppilaita, valmistavan opetuksen ja joustavan perusopetuksen oppilaita.
Samoin lukiot jatkavat etäopetuksessa 11.4. asti.

Yläkoulujen oppilaita ja huoltajia on tiedotettu etäopetusajan ruokailujärjestelyistä Wilman kautta. Vaihtoehtoina on joko koululta päivittäin noudettava lounas tai neljän päivän ruokakassi.
Lisätietoja järjestelyistä antavat yläkoulujen ja lukioiden rehtorit.

Kaupungintalon ja Halikon virastotalon sulut jatkuvat

Kaupungintalon sulku jatkuu 26.4. asti ja asiakkaita palvellaan ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta tai soittamalla kaupungin vaihteeseen (02 7781).
Sulun aikana kahvilaravintola Kaneliomena palvelee ainoastaan henkilöstöä.
Kaupunkikehityspalvelujen sekä rakennus- ja ympäristövalvonnan asiakaspalvelu Halikon virastotalolla on myös suljettu 26.4. asti ja asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauksella. Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta tai soittamalla kaupungin vaihteeseen (02 7781). Vioista voi ilmoittaa arkisin virka-aikana numeroon 044 778 5301.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: