Salon Yrittäjät tuo päävalmentaja Jukka Jalosen Saloon

Salon Yrittäjien aamukahvitilaisuudessa pohdittiin muun muassa jatkuvaa kehitystyötä.

Salon Yrittäjät järjesti lähes vuoden tauon jälkeen jäsenistön ensimmäisen aamukahvitilaisuuden kahvila-ravintola Kespassa tiistaiaamuna.

Puheenjohtaja Jukka Alangon mukaan kokoontumisrajoitusten päätyttyä yhdistys alkaa monen muun tavoin pikkuhiljaa pääsemään takaisin normaaliin.
-Ensi viikolla järjestämme tilaisuuden, jossa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo menestymisen mahdollisuuksista.

Tiistain aamukaffeilla Lean5-yrityksen valmentaja Teemu Elomaa herätti ajatuksia ja keskustelua yrityksen kehittämisestä ja johtamisesta.
-Mukavasti tuli väkeä paikalle. Haarukka on ollut aiemmin 3-50 välillä, Alanko sanoo.

Elomaa kiteytti puheensa aiemminkin käyttämäänsä ajatukseen, että tavoitteena ei ole oppia juoksemaan kovempaa vaan oppia kävelemän lyhyempi matka.
-Tavarat omille paikoilleen. Tämä pätee myös tietojärjestelmiin; tallennetaan sovittuun paikkaan eikä esimerkiksi omalle työpöydälle.

Näin vältytään turhalta etsimiseltä niin varastossa kuin palvelimella.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo torstaina 7. huhtikuuta Salon seudun ammattiopistolla järjestettävässä tilaisuudessa menestymisen mahdollisuuksista.

Jalonen kertoo voittajatiimin kokoamisesta ja siitä, mitä menestyminen edellyttää.

Tuore Pekingin 2022 olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari on Suomen maajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja.
-Jalonen on paras ihminen kertomaan, miten paljon moni asia on itsestä kiinni. Pitää luottaa itseensä, puheenjohtaja Jukka Alanko sanoo.

Periksi antamalla ei saavuteta mitään, mutta positiivisella ajattelulla, osaamisella ja itseensä uskomisella mennään vaikka läpi kiven. Tämä pätee niin urheilussa kuin yrittämisessäkin.

Klo 18 Ammattiopistolla alkavan tilaisuuden järjestävät Salon Yrittäjät ja Salon Iltatori yhdessä Lounaismaan Osuuspankin kanssa.

Tilaisuuden mahdollinen tuotto käytetään ukrainalaisten avustamiseen.

Salonjokilaakso

Jukka Jalonen saapuu ensi viikon torstaina Saloon luennoimaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: