Kuusjoen VPK harjoittelee lauantaina – alueella havaittavissa savunmuodostusta ja hälytysajoneuvoja

Kuusjoen VPK harjoittelee lauantaina 19.2.2022 osoitteessa Raatalantie 401, Salo. Harjoitus alkaa klo 9.00 ja päättyy n. klo 14. Harjoituksen lopuksi poltetaan harjoituksen kohteena oleva purkukuntoinen talo hallitusti loppuun.

Harjoituksessa harjoitellaan huoneistopalon kehittymisen havainnointia, täydentäviä sammutusmenetelmiä, sammutushyökkäyksiä ja savusukelluksen tukitoimintoja. Lisäksi naisosasto harjoittelee hälytysmuonitusta.

Alueella on havaittavissa savunmuodostusta ja hälytysajoneuvoja.  Harjoitus ei aiheuta vaaraa alueen asukkaille. Hätäkeskusta tiedotetaan harjoituksesta erikseen.

Sisäministeriön pelastussukellusohjeen mukaisesti savusukellusta tekevän henkilöstön on harjoiteltava savusukellusta joka vuosi mahdollisimman realistisissa olosuhteissa. Kyseinen ohje koskee niin pelastuslaitosten kuin vapaaehtoisten palokuntien savusukeltajia. 

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen median edustajien ei toivota saapuvan varsinaiselle harjoitusalueelle. Kuvien ottaminen kauempaa on kuitenkin sallittua.

Harjoitukseen osallistuu Kuusjoen VPK:n henkilöstöä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: