Sanna Lundström Kokoomuksen piirin puheenjohtajakisaan

Salolainen 36-vuotias asianajaja Sanna Lundström lähtee mukaan kisaamaan Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajuudesta.
Lundström on ensimmäisen kauden valtuutettu sekä opetuslautakunnan puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen varajäsen Salossa.  Lisäksi hän on mm. Varsinais-Suomen yrittäjien hallituksen jäsen.
Lundström toteaa lähtevänsä kisaan mukaan haastajan roolista.
”Varsinais-Suomen Kokoomuksen piiriin johtoon on jo aiemmin ilmoittautunut kolme kovaa kisaajaa.  Kokoomuksessa kaivataan kuitenkin tällä hetkellä nimenomaan uudistumista ja uskon, että juuri sitä minä erityisesti pystyisin tuomaan. Kolmen alle kouluikäisen lapsen äitinä näyn ja kuulun ehkä hiukan eri ryhmien parissa kuin meillä Varsinais-Suomen Kokoomuksessa on totuttu. Olen kotiäitinä tällä hetkellä, joten minulla on erinomaiset mahdollisuudet keskittyä piirin kehittämiseen.  Työ ja koulutustausta yhdistettynä sanavalmiiseen asenteeseeni luo minulle erinomaisen mahdollisuuden tuoda Kokoomusta uudella tavalla esille. Hiekkalaatikon reunalta on hyvä ponnistaa” Lundström toteaa.
Salon Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Tatu Johansson toteaa Salon Kokoomuksen tukevan Lundströmiä piirin puheenjohtajaksi.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: