Seagulls Salohalliin perjantaina

”Kenraaliharjoitus” runkosarjan viimeisessä ottelussa Uudenkaupungin Korihaita vastaan kääntyi jatkoajan jälkeen ansaituksi 98-101 tappioksi.

Korisliigan syksyllä melkoisen mollivoittoisesti aloittanut Vilpas Vikings kokosi itsensä runkosarjan aikana.
Pääsy ylempään loppusarjaan ja kohti tulevia mitalipelejä ratkesi jo ennen runkosarjan viimeistä kierrosta; toisin kuin vuosi sitten, kun jännitettävää riitti ja apuja tarvittiin muiltakin.

”Kenraaliharjoitus” runkosarjan viimeisessä ottelussa Uudenkaupungin Korihaita vastaan kääntyi jatkoajan jälkeen ansaituksi 98-101 tappioksi, mutta perjantaina laitetaan jo uutta matoa koukkuun kun Seagulls astelee Salohallin parketille mittaamaan uusiutuneen Vilppaan kunnon.

Vilppaan ja joukkueen nelospaikan hyökkääjän Isaiah Crawleyn yhteistyö päättyi yhteisymmärryksessä pelaajan saatua tarjouksen Unkarista. Crawleyssä oli potentiaalia nähtyä parempaan, vaikka tilastot olivat nykyesityksilläkin riittäviä sarjaan.

Uusi mies Ira Lee teki ensiesiintymisensä Ugia vastaan. Vilpas jatkaa ylemmässä jatkosarjassa nelikolla KeyShawn Feazell, Quentin Goodin, Jalon Pipkins sekä Lee; tarvittaessa käytössä on myös PeU Basketin amerikkalaisvahvistus LaDavius Draine.

Sentterin tonttia pelaava 203-senttinen ja 111-kiloinen Lee aloitti Korisliigassa lupaavasti tupla-tuplalla eli 10 pisteellä ja 11 levypallolla.

Vilppaan ylemmän jatkosarjan paikka ei ollut tappiollakaan enää vaarassa, mutta häviön myötä hyppysissä ollut runkosarjan kolmossija vaihtui neloseksi ja jatkopelit alkavat siis perjantaina Salohallissa Seagullsia vastaan.

Uuttakaupunkia vastaan ilahdutti erityisesti liigaennätyksensä heittäneen Riku Laineen (20/5) otteet.
Kentän korkeimmat pinnat heitti Quentin Goodin (26/5/5 syöttöä). Perttu Blomgren (12/2/5 syöttöä) napsi kolme riistoa ja Jäähyväispelinsä Vilppaassa pelannut Isaiah Crawley tilastoi 9/2. Muut: aikaisin suihkuun lentänyt Juho Nenonen 7/3, Mikko Koivisto 6/0/5 syöttöä, Jalon Pipkins 5/2, Niilo Kärkkäinen 2/0 ja Roope Ahonen 1/1.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: