Seiska lahjoitti rahaa lasten hyvinvointiin

Superian Saija Tarro (vas.) otti vastaan Salon Yrittäjänaisten lahjoituksen. Vierellä Kristiina Holmberg, Marjukka Nurmi, Sirpa Saarinen ja alhaalla Tiina Suokorpi.

Laura Leivo

Salon Seiska juhli 30-vuotisjuhlavuottaan toukokuussa järjestetyn naisten liikuntatapahtuman merkeissä. Paikalla oli ennätysmäärä osallistujia nauttimassa keväisestä säästä, yhdessäolosta ja piknikistä esityksineen.
– Tuttuun tapaan tapahtuman tuotto jaettiin puoliksi järjestävien tahojen, Salon Yrittäjänaisten ja Salon Viestin kesken, Yrittäjänaisten puheenjohtaja Marjukka Nurmi kertoo.
Yrittäjänaiset tukivat tänä vuonna lasten liikkumista ja hyvinvoinnin edistämistä. Lahjoitussumman oli vastaanottamassa Superian Saija Tarro.
– Superia on terveellisiä elämäntapoja kehittävä toiminnallinen paja 4-6-luokkalaisille. Järjestö edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja haluamme auttaa lapsia voimaan paremmin hauskan tekemisen kautta.
Superia-paja -nimi sisältää elementit sosiaalisuus, uni, positiivisuus, eväät, riippuvuudet, itsetunto ja aktiivisuus.
– Pajoissa herätellään lapsia miettimään omaa hyvinvointiaan erilaisten harjoitteiden kautta. Esimerkiksi laadukas ja riittävä uni on tärkeää oppimiselle ja kehitykselle. Märynummen koululle on tulossa tempaus, jossa lapset käyvät ryhminä läpi toiminnallisia pisteitä niin, että jotain konkreettista evästä jäisi käteen. Tarkoitus on antaa myös opettajille lisävinkkejä niin että asia jäisi elämään koulutyön arkeen, Tarro kuvailee.
Salon Viesti käyttää oman summansa lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseen, muuan muassa erilaisiin maksuihin.
Salon 31. Seiska liikutaan taas tuttuun tapaan ensi vuoden toukokuussa.
– Varmasti on taas hieno päivä tulossa, ja jotain uuttakin on kehitteillä, Marjukka Nurmi lupaa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: