Seppä Lauri saa lakin vapunattona

Salossa vietetään vappua samalla tavalla kuin koko Suomessa – perinteisesti.

Vapunaattona Salossa kokoonnutaan klo 18 Länsirantaan Seppä Laurin patsaalle.

Kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen pitää juhlapuheen ja Taiteiden Yän Sanna Jousi saa kunnian lakittaa Salon ensimmäisen asukkaan patsaan.

Tilaisuudessa kuullaan myös Piazza Brassin soittoa.

Vapuksi osuvaa pitkä viikonloppu antaa hyvän mahdollisuuden niin kesämökin kevätkuntoon laittamiseen kuin veneiden vesillelaskuun. Ja koska Suomessa on aina vappuna terassikeli, Salossa pääsee viikonloppuna syömään, virvokkeelle ja torikahville kaikkina päivinä.

Kansanedustaja Saku Nikkanen puhuu vasemmiston yhteisessä vappujuhlassa vapun päivänä torilla klo 14 alkavassa tilaisuudessa.

Salonjokilaaksolla on tiedossa vapun ohjelmatarjonnasta Matilda-talon Wappu-iltamat, Johanna Rauman ja SaloJazz House Bandin keikka Musinessa, Turo´s Hevi Gee Pub Rock Starsissa, Laulu Seppojen wapputervehdys ja seurakunnan vappulysti. SF Caravan Salon seutu järjestää viikonloppuna vappukarkelot Halikon Salakalliolla.

Paikallisista ravintoloista Wiurila avaa uusien yrittäjien toimesta vappuna ja Rikalassa on tarjolla monelle vuosien perinteeksi muodostunut vappubrunssi.

Alueen monipuolinen ravintolatarjonta on valmis ottamaan vastaan vapun juhlijoita – satoi tai paistoi.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: