Seurakunta järjestää yhteissyntymäpäiviä

Monipuolinen toiminta alkanut eri puolilla Saloa

Esko Hiukka viihtyi kirkossa yhdessä puolisonsa Leenan kanssa.

Uskelan kirkossa juhlittiin maanantaina yhteissyntymäpäiviä kahteen otteeseen.

Perjantaina juhlat ovat vuorossa Halikossa ja myös monilla muilla alueilla on tarkoitus muistaa tasavuosia täyttäneitä kuluvan vuoden aikana.

Diakoniatyöntekijät Niina Jyllilä ja Kaija Virtanen ovat tuoneet kirkkoihin monenlaista rekvisiittaa syntymäpäiväsankareiden iloksi.
-Saimme Marttilan Nostalgiamuseosta erilaisia vanhoja esineitä juhlia varten. Sankareille annettiin tapahtuman päätteeksi Kuiron lahjakortit.

Tilaisuudessa laulettiin yhdessä ja kuultiin Henni Isojunnon, Jussi Vänttisen, Saara Rauvalan, Matti Rantatalon ja Kaisa-Suutela-Kuisman johdolla hyvää musiikkia.

Esko Hiukka (75) nautti juhlasta yhdessä puolisonsa kanssa.
-Luimme tästä tilaisuudesta seurakuntasanomista. Oli hieno tilaisuus ja kaunista musiikkia. Mukavaa kun voi tällä tavalla taas järjestää erilaisia tapahtumia.

Muusikot esittivät Oskar Merikannon kappaleet Ma elän ja Oi kiitos sä Luojani sekä Ilmari Hannikaisen Rauha.

Seurakunta ilmoittaa tulevista juhlista sitä mukaa kun ne varmistuvat. Kevään aikana ehditään kokoontua kirkoissa Salo-Uskelassa ja Halikossa, joissa juhlitaan vuosien 2020 ja 2021 aikana 70, 75, 80, 85 ja 90 vuotta täyttäneitä.

Tauon jälkeen yhteisiä syntymäpäiväjuhlia voidaan jälleen järjestää.

Salo-Uskelan alueen 70, 75 ja 80 vuotta täyttävät saavat oman juhlansa Mahlakankareen seurakuntakodissa. 75 vuotta tänä vuonna täyttävien juhla on sunnuntaina 22. toukokuuta ja 80 vuotta tänä vuonna täyttävien juhla sunnuntaina 15. toukokuuta.

Niihin ilmoittaudutaan toukokuun puoleen väliin mennessä.

Uskelan kirkossa palattiin juontajien toimesta juhlavieraiden lapsuuteen ja nuoruuteen osin ohjelmallisesti. Kirkossa muisteltiin Aalto-maljakon syntyä, Suomeen saatua Nobelin kirjallisuuspalkintoa ja rintamamiestalojen rakentamista, mutta myös olympialaisia ja Lahnajärven taukopaikan syntyä Kekkosta ja Etykiä unohtamatta.

Seurakunnan ohjelmassa on vielä kevään aikana monenlaisia kerhoja ja kokoontumisia, minkä lisäksi retkeillään muun muassa Söderlångvikin kartanoon, Sauvoon ja Paimioon.

Tarkemmin seurakunnan toiminnasta saa tietoa viikkoilmoituksista, Seurakuntasanomista ja kotisivuilta.

Salonjokilaakso

Niina Jyllilä ja Kaija Virtanen juonsivat Uskelan kirkon yhteissynttärit.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: