Stremet Oy, Manutec Oy ja Hallivuori Works Oy lanseeraavat Salo Industry Hub:n

Stremet Oy:n Mikko Fiskaali, Manutec Oy:n Kirsi Junnilainen ja Hallivuori Works Oy:n Samuli Hallivuori.

Stremet, Manutec ja Hallivuori Works siirtyvät toimimaan saman katon alla ja lanseeraavat Salon Inkereentielle yrityshubin nimeltä Salo Industry Hub. Asiasta kerrotaan yritysten lähettämässä tiedotteessa.

Yhdessä yritykset luotsaavat Salo Industry Hubia ajatuksella ”kaksi hehtaaria palveluita käytössäsi – kaikki saman katon alta”. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja monipuolisemmin.

Salo Industry Hub perustettiin, jotta tietoisuus palveluista saman katon alta leviäisi ostajien tietoisuuteen. Nykyajan ostajat haluavat helppoutta sekä sujuvuutta ja tätä pyrimme tarjoamaan nyt yrityshubina.

Hubilla viitataan muun muassa yhteistiloihin, jossa monet toimijat toimivat saman katon alla.

Tulevaisuudessa kapasiteetti ei tule loppumaan kesken. Meillä on tilaa kasvaa ja laajentua. Tällä hetkellä käytössä on kaksi hehtaaria tuotantotilaa ja tarvittaessa hehtaareja pystytään lisäämään. Inkereentien tontti on noin 8,8 hehtaaria ja sillä on rakennusoikeutta vielä runsaasti jäljellä (n. 1,7 ha). Sen lisäksi aiemmin käytössä ollut tehdashalli Satamakadulla olisi yrityshubin käytettävissä. Sieltä vapautuisi tarvittaessa 4000 m2 tuotantotilaa.

Salo Industry Hubin kehitys voi tulevaisuudessa tarkoittaa myös laajentumista esimerkiksi hitsausalan toimijan tai erillisen suunnittelutoimiston kautta.

Stremet tarjoaa eri toimialojen asiakkailleen monipuolisesti ohutlevyalihankintaa levystä tuotteeksi. Manutec on sopimusvalmistaja ja tarjoaa kokonaisvaltaista kokoonpano-osaamista laajasti teollisuuden eri aloille. Hallivuori Works on CNC-koneistamo, joka työstää kaikkia työstettävissä olevia materiaaleja kevyestä keskiraskaaseen kokoon. Stremet ja Hallivuori Works pystyvät yhteistoimin valmistamaan melkeinpä kaikkia mahdollisia ja mahdottomia komponentteja ja Manutec saa rakennettua niistä toimivia kokonaisuuksia.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: