Syyskiekka tarjoaa tekemistä syyslomalle Salossa

Myös Steissi sekä kylien nuorisotilat ovat avoinna syyslomalla.

Salossa järjestetään syyslomalla monipuolista ohjelmaa koululaisille.

Ensi viikolla järjestettävä ”Syyskiekka” pitää sisällään muun muassa hallikiertuetta ja ulkoilua Vuohensaaressa.

Järjestäjät kertovat tiedotteessa, että viime vuonna aloitettu syysloman liikuntahallikiertue saa jatkoa ja monipuolista tekemistä sisältäviä puuhapäiviä järjestetään Halikossa, Kuusjoella, Kiskossa ja Perniössä.

Keskustan tapahtuma on tänä vuonna ulkotapahtuma Vuohensaaressa.
-Liikuntahallikiertueilla nuorisopalveluiden pop-up nuokkarit järjestävät taitoa ja tietoa vaativia aktiviteetteja. Luvassa on myös viime vuonna suureen suosioon nousseita bingohetkiä.

Kirjan talon sanataiteen pisteellä paja-aiheina kiertueen aikana ovat muun muassa pelikirjoittaminen, lavarunous ja videokäsikirjoittaminen.

Kulttuuripalvelut pitää hallikiertueella pinssipajaa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja liikunnanohjaajat liikuttavat monipuolisesti.

Luvassa on esimerkiksi temppurataa ja kaupunkisotaa.

Vuohensaaressa on luvassa frisbeegolfia, Salon urheilukalastajien ongintapiste, ulkopakopeli, luontoon liittyviä sanataiderasteja sekä Klovni Ohon metsähuvipuisto.

Vuohensaaren kahvila palvelee koko tapahtuman ajan. Grillikatoksessa pääsee myös grillailemaan eväitä.

Hallikiertueen pop-up nuokkarin lisäksi Steissi sekä kylien nuorisotilat ovat avoinna syyslomalla. Tarkat aukiolopäivät ja kellonajat löytyvät sivulta www.nuortensalo.fi

Liikuntapalveluiden tarjontaa on syyslomaviikon lisäksi myös sitä edeltävänä viikonloppuna. Tarjolla on jäähallissa maksuttomia yleisöluisteluita joka päivä, lukuun ottamatta lauantaita. Uimahallissa pääsee lauantaina ja sunnuntaina vesipeuhaamaan ja lasten vesipeuhun aikana hyppytorni on avoinna sekä vesileluja on käytössä hyppyaltaassa ja lastenaltaassa.

Lisäksi maanantaina 17. lokakuuta uimahallissa järjestetään 9-13 -vuotiaille vesidisko. Keskiviikkona ja torstaina uimahallissa pääsee myös Wibit-radalle.

Elektroniikkamuseolla päästetään luovuus valloilleen robottikuvataidetyöpajassa sekä juotospajassa, jossa tehdään liikkuvia ”ötököitä”.

Taidemuseo Veturitallilla saa ihailla Überhund – Taiteen kiehtovat koirat -näyttelyä sekä Pilvi Takalan videoteosta The Stroker.

Lukukoira Likka kuuntelee lasten lukemista taidemuseolla torstaina. Lukukoiraa pääsee tapaamaan ajanavarauksella, taidemuseo ilmoittaa myöhemmin sometileillään, kun aikoja pääsee varaamaan. Perniön museoon on vapaa pääsy sunnuntaisin kummassakin päässä syyslomaa.

Kansalaisopisto järjestää Piritassa kaksi kuvataidekoulun leiriä sekä Ylhäistentiellä käsityökoulun leirin. Leireille on ennakkoilmoittautumiset osoitteessa opistopalvelut.fi/salo.

Pääkirjastossa on satuhetki perheen pienimmille. Lisäksi pääkirjaston lastenosastolla on lokakuussa kampanja “Vinkkaa kaverille syyslomalukemista”, missä voi täyttää kirjasuosituslapun ja kiinnittää sen syksyiseen kirjavinkkimetsään.

Seurakunta järjestää kaikille avoimia tapahtumia: perheiden puuhapäivän Kesä-Angelassa syyslomaviikon tiistaina ja lautapelipäivän Paunalassa keskiviikkona yhteistyössä Sumppi ry:n kanssa.
Lisäksi seurakunnalla on syyslomalla Naarilassa ja Reilassa lapsille ja nuorille leirejä, jotka ovat tunnustuksellista toimintaa. Merisalossa pidetään nuorten leiri 14-19 -vuotiaille.
Leiri-ilmoittautuminen seurakunnan kotisivuilla.

Syylomaviikon tapahtumista vastaavat Salon vapaa-aika- ja nuorisopalvelut yhteistyössä Salon seurakunnan ja Kirjan talon kanssa.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: