Teijo Uphill Challenge -estejuoksutapahtuma veti juoksijoita Teijon rinteille

Teijon rinteille ja kansallispuistoon rakennetulla 10 kilometrin radalla suoritettiin erilaisia kiipeiltäviä, kahlattavia, ryömittäviä ja päättelyäkin vaativia tehtäviä. Kuva Sami Kontto.

Salonjokilaakso

Teijo Action Parkissa lauantaina järjestetty estejuoksutapahtuma Teijo Uphill Challenge kokosi maastoon ja rinteille noin 350 juoksijaa. Tapahtuman järjestäjät kiittelevät kilpaa kisaajia, keliä ja talkoolaisia, tapahtuma onnistui hienosti ja tunnelma oli mainio.
Radan suunnittelussa hyödynnettiin erityisesti laskettelurinteiden ylämäkiä, mikä lisäsi sen haastavuutta.
– Olemme erittäin tyytyväisiä kisaan, joka ensimmäistä kertaa järjestettynä on saanut todella paljon hyvää palautetta. Rata oli selvästi onnistunut – sopivan haastava mutta suoritettavissa, ratavastaava  Reima Lehtinen sanoo.
Teijo Ski & Action Park sai samalla uudenlaisen tapahtuman tontilleen, mikä on aina hyvä lisä lumettomaan kauteen.
– Meillä on jo tuttua isommat kesätapahtumat. Erityisesti alamäkipyöräilykisoja meillä järjestetään keväästä syksyyn, lajia tukee myös juuri valmistunut Bike-Park. Teijo Uphill Challenge oli hieno uusi lisä alueen actiontapahtumiin, Teijon Matkailun yrittäjät Tapani Kakko ja Jarkko Rannikko kiittelevät.

Ensi kertaa järjestetty tapahtuma perustui vahvasti yhteistyölle. Esteitä suunnittelivat ja niiden valvomisesta ja suoritusten tsemppaamisesta huolehtivat lukuisat CrossFit- ja kuntosalit Salosta, Turusta, Lohjalta ja Nummelasta. Yhteistyötahoja löytyi yllättäen myös kauempaa, kun kumppaniksi ryhtyi Ylöjärveläisen Sukkamestarit Oy:n UphillSport-tuotemerkki. Yhdessä salien kanssa järjestettiin myös lukuisia kaikille avoimia ulkotreenejä, joihin osallistui syksyn mittaan yhteensä yli 200 liikkujaa.
– Päivä ylitti meidän järjestäjien odotukset jo sillä, kuinka hyvin saimme osallistujia mukaan tähän ensimmäiseen kisaan. Lisäksi kaikki sujui enemmän kuin hyvin, kisaajat vaikuttivat iloisilta ja maaliin saatiin rehkineitä, radalla viihtyneitä ja itsensä ylittäneitä osallistujia. Täytyy kiitellä kyllä säätäkin, saimme nauttia aurinkoisesta syyspäivästä, tuottaja Stina Siikonen kiittelee.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: