Teijon kansallispuiston yrittäjäksi valittu Natura Viva

Natura Viva on valittu hoitamaan Teijon kansallispuiston Matildanjärven palveluista. Yrittäjä vastaa Teijon luontotalon toiminnasta, kahvilasta ja kansallispuiston asiakaspalvelusta sekä tarjoaa retkeilypalveluita. Sopimus on tehty viideksi vuodeksi.
– Tarjoamme monipuolisen valikoiman luontoaktiviteetteja, kuten melontaa, suppailua ja fatbike-pyöräilyä. Edelleen vuokrattavana on rantasauna Matildanjärven rannalla, Kalamajat, Vicksbäckinlahden varauskota, soutuveneet Matildanjärvellä ja 19 matkailuvaunupaikkaa, kertoo Ilkka Lariola Natura Vivasta.

– Teijon kansallispuistoa on hieno luontokohde, jonka kävijämäärät ovat olleet vahvassa kasvussa. On hienoa päästä kehittämään luontomatkailua Teijoon yhdessä Metsähallituksen ja muiden toimijoiden kanssa. Me uskomme vahvasti siihen, että ihmisellä on hyvä olla luonnossa. Haluamme olla mahdollistamassa luontokokemuksia mahdollisimman monelle, Lariola lisää.

Salossa sijaitsevassa Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet. Ruukkikylistä pääsee suoraan kansallispuiston vaihtelevaan maisemaan.
– Toivomme, että kumppanimme monipuoliset palvelut tuovat Teijon luontotalolle retkeilijöitä viihtymään ja nauttimaan kansallispuiston ulkoilumahdollisuuksista metsissä, soilla ja vesillä, sanoo puistonjohtaja Harri Karjalainen Metsähallituksesta.

Natura Viva on vuonna 2007 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut luontoaktiviteetteihin. Kiinteät toimipisteet sijaitsevat Vuosaaren melontakeskuksessa Itä-Helsingissä ja Nuuksion Haukkalammella Espoossa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: