Teijon Masuunin kevätkauden näyttelyt avautuvat

Teijon Masuuni avaa kevätnäyttelyt lauantaina. Viime viikonloppuna Masuunissa oli avoinna Pakkaspäivän tori.

Teijon Masuunin kevätkauden näyttelyt avataan lauantaina.

Masuunin galleriassa esittäytyy espoolainen Käki-ryhmä, jonka näyttelyssä on mukana erilaisia tekniikoita, pigmenttivedoksia, maalauksia alumiinilevylle, grafiikkakollaaseja ja betonipigmenttiteoksia, kuin myös perinteisin tekniikoin tehtyjä maalauksia.

Näyttelyn taiteilijat ovat Anneli Hilli, Iia Jännes, Mauri Keinänen, Taimi Lindström. Heikki Pasanen ja MarjaLeena Pohjola-Valkola.

Käki-ryhmä on perustettu vuonna 1996 Espoossa ja siitä lähtien pitänyt näyttelyitä muutaman vuoden välein.

Masuunin aulan ja kahvilan puolella nähdään kevään ajan kuvataiteilija, taidemaalari Minna Räsäsen akryylimaalauksia näyttelyssä ”Heijastuksia – Reflections”.

Räsänen (s. 1964 Joensuu) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija – taidemaalari.
-Tämä näyttely on koottu vuosilta 2017 – 2022 syntyneistä teoksista, joista neljä on maalattu Teijon Masuunia varten. Teosteni aiheita työstän ja kypsyttelen mielessäni kauan, ne ovat aina mukanani. En etsi aiheita, vaan ne löytävät minut, Räsänen kertoo tiedotteessa.

Kaikki näyttelyn teokset ovat akryylimaalauksia pellavalle.

Räsäsen teoksia on useissa yksityiskokoelmissa Suomessa ja ulkomailla. Hänellä on ollut lukuisia yksityisnäyttelyitä ja hän osallistunut useisiin yhteisnäyttelyihin täällä kotimaassa.

Masuunin Studiossa on esillä helsinkiläisen Katja Sutisnan öljyvärimaalauksia sekä kananmunatemperamaalauksia näyttelyssä ”Löytö”.

Sutisna tekee löytöretkiä vanhoihin metsiin ja etsii ennennäkemätöntä sekä vanhoja tuttuja. Maalaamistaan hän kuvaa sanoilla etsimistä, löytämistä ja harhapolkuja.

Masuunin näyttelyssä esillä on öljyvärimaalauksia ja kananmunatemperamaalauksia.

Katja Sutisna on valmistunut Vapaasta Taidekoulusta ja Taidekoulu Maasta ja lisäksi hän on suorittanut Taideyliopistossa taidemaalarin materiaaliopin koulutuksen.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: