Töihin Saloon -rekrytapahtuma IoT Campuksen Merikaaressa

Salo IoT campuksella järjestetään ensi viikon tiistaina 31. tammikuuta mittava rekrytointitapahtuma.

Merikaaressa on lähes 30 salolaista yritystä ja yhteistyökumppania kertomassa työvoimatarpeestaan.

Tarjolla on myös suuri määrä avoimia kesätyöpaikkoja.

Yrityssalon Maija Pirvola kertoo, että paikalle odotetaan jopa 400 työnhakijaa.
-Viimeksi rekrytapahtuma järjestettiin verkossa, nyt yritysten edustajat ja työnhakijat pääsevät kohtaamaan taas kasvokkain.

Saloon on tulossa Yrityssalon toimesta samana päivänä myös joukko ylipisto-opiskelijoita.
-Olemme kutsuneet Turun yliopiston teknillisen tiedekunnan ja kauppakorkeakoulun opiskelijoita Saloon. Heille järjestetään rekrytapahtuman ohessa myös yritysvierailuja, erityisasiantuntija Tomi Virtanen kertoo.

Yrityssalon Juha Metsänojan kertoo työvoimatarpeen olevan näkyvintä Salossa sosiaali- ja terveyspalveluissa.
-Hoiva- ja metalliala ovat sellaisia, joissa työvoimapula näkyy selvimmin.

Yrityssalo on aktivoitunut kokoontumisrajoitusten poistuttua oppilaitosyhteistyössä.
-Haluamme kertoa opiskelijoille millaisia työmahdollisuuksia ja kiinnostavia yrityksiä Salossa on. Olemme järjestäneet opiskelijoille yritysvierailuja ja sellainen on parhaillaan menossa myös Salon lukion toimesta, Virtanen kertoi maanantain lehdistölle suunnatussa tilaisuudessa.

Valmet Automotiven Salon tehtaan henkilöstöpäällikkö Jaana Laukkanen ja site assistant Laura Merivirta kertoivat Salossa avoinna olevista korkeakouluopiskelijoiden trainee-paikosta.
-Parhaillaan on haku avoinna korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuihin trainee-paikkoihin kesäksi. Osa loppuvaiheen opiskelijoista voi jatkaa työskentelyä opintojen ohessa ja mahdollisesti lopputyönsä parissa, Laukkanen kertoo.

Tuotantoon haetaan mahdollisesti kesätyöntekijöitä hieman myöhemmin keväällä, kun maailmantilanne ja komponenttien saatavuustilanne selkenevät.
-Opiskelijaryhmät ovat meille tärkeitä kontakteja ja heille järjestetään mahdollisuuksia tutustua tehtaaseemme. Vierailuja on ollut tiiviisti ja kiinnostus ollut suurta, Merivirta kertoo.

Yrityssalon järjestämään rekrytapahtumaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Mukaan on tulossa ryhmiä Edusalosta ja myös Salossa asuvia ukrainalaisia.
-Teemme yhteistyötä TE-toimiston kanssa. Sitä kautta on mennyt tieto tapahtumasta kaikille työtä hakeville, esimerkiksi työllisyyskokeilun ja eri hankkeiden kautta.

Järjestäjien mukaan työnantajat ja henkilöstöpalveluyritykset tapaavat mielellään hakijoita kasvokkain, kun se taas on mahdollista.

Rekrytapahtumassa on esillä laajasti avoimia työpaikkoja ja ensi kesän kesäduunipaikkoja sekä oppisopimus- ja opiskelijoiden harjoittelupaikkoja.

Yrityssalosta kannustetaan kiinnostuneita tulemana paikan päälle.
-Töihin Saloon -rekrytapahtuma on loistava tilaisuus tutustua Salon alueella toimiviin yrityksiin ja muihin toimijoihin. Esittelyssä on myös eri koulutusvaihtoehtoja.

Osallistuminen on maksutonta ja avoin kaikille työnhakijoille!

Tapahtuma alkaa puolilta päivin ja kestää klo 15 saakka.

Pekka MäenpääTöihin Saloon -rekrytapahtuma IoT Campuksen Merikaaressa

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: