Jordan Lockwood ja Andela Kovac LP Viestin yleispelaajaosastolle

Jordan Lockwood ja Andela Kovac ovat LP Viestin Mestaruusliigajoukkueen uudet pelaajat.

LP Viesti on tehnyt loppukauden kestävät sopimukset kahden yleispelaajan kanssa.
Joukkueeseen liittyvät torstaina amerikkalainen Jordan Lockwood (187) sekä Andela Kovac (183) Bosnia-Hertsegovinasta.
LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo seuran tiedotteessa, että molemmista pelaajista katsotut videot ovat olleet ihan hyviä.
– Ainahan livenä näkee todellisen tason, mutta varsinkin Jordanista on kovat odotukset, koska hän on pelannut Yhdysvalloissa hyvässä yliopistojoukkueessa.
Andela pelasi kuluvalla kaudella Turkissa. Joukkueen tilanne paranee uusien pelaajien myötä myös harjoitusmielessä paljon.
-Hyvä, että saadaan joukkueeseen riittävästi pelaajia. Ollaan menty koko kausi niin, että pelaajia on puuttunut milloin miltäkin pelipaikalta. Nyt näyttää siltä, että päästään harjoittelemaan sellaisella kokoonpanolla, kuin kauden alussa suunnitelttiin.
– Olen iloinen voidessani olla osa joukkuetta, joka taistelee korkeimmista sijoista. Pelasin alkukauden Turkissa, nyt tulen Suomeen. Toivon, että totun nopeasti uuteen ympäristöön, sovin joukkueeseen, saan uusia kokemuksia lentopallossa sekä autan joukkuetta saavuttamaan hyvän tuloksen. Tykkään asettaa itselleni kovia tavoitteita ja taistella. Olen kuullut Suomen liigasta hyvää. Uskon, että tämä on uralleni hyvä steppi, Andela sanoo.
Jordan Lockwood sanoo olevansa kiitollinen mahdollisuudesta päästä eteenpäin urallaan.
Olen todella innoissani pelatessani LP Viestissä, jossa on korkeat tavoitteet, kuten itsellänikin. Suomen liigassa on mahdollisuus kasvaa ja oppia ja toivon mukaan voittaa Suomen Mestaruus. Olen kaiken kaikkiaan iloinen Suomeen tulosta, kaikista tulevista muistoista ja kovasta kilpailusta.
Uusien pelaajien on tarkoitus olla mukana Salohallissa torstaina klo 16 alkavissa harjoituksissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: