Töihin Saloon –sivusto avattiin

Töihin Saloon –rekrytointisivuston ensimmäinen osa on nyt avattu ja sivustolla kampanjoidaan kausityövoiman saamiseksi Saloon. Töihin Saloon -sivuston taustalla olevan Yrityssalon tavoitteena on tukea kasvuvaiheessa olevia yrityksiä ja toimialoja, joilla on haasteita työvoiman saatavuuden kanssa.

Alkuvuonna suunniteltiin mittavaa kampanjaa metallialan yritysten kanssa, mutta pandemian takia kampanja päätettiin siirtää myöhemmin toteutettavaksi. Yrityssalossa kuitenkin jatkettiin rekrytointisivuston kokoamista yhteistyössä Myynninmaailman kanssa ja ajankohtaiseksi tuli kausityövoiman akuutti tarve. Siitä muodostui ensimmäinen kampanja, jota on tehty yhteistyössä Mainostoimisto Kuken kanssa. Nyt tarvitaan kausityöntekijöitä töihin Saloon – töihin maatiloille ja puutarhatiloille.

Työnantajia kehoitetaankin hyödyntämään kampanja ja laittaa omat avoimet paikat avoimeksi TE-toimiston sivuille.
Töihin Saloon -rekrytointisivuston ja kampanjoiden tarkoituksena on luoda edellytyksiä alueen yritysten toiminnalle ja kasvulle sekä pyrkiä parantamaan työvoiman saatavuutta ja piristämään elinkeinoelämää.

Yrityssalo suunnittelee uusia kampanjoita ja toimii yhteistyössä eri toimialojen sekä yritysten kanssa. Mitä useampi yritys lähtee mukaan yhteistyöhön, sitä näkyvämpi ja tehokkaampi siitä saadaan. Kampanjan kokoavana paikkana toimii Yrityssalon Töihin Saloon –rekrytointisivusto.

Töihin Saloon rekrytointisivusto: https://toihinsaloon.fi/
Kausityövoimaksi Saloon video: https://youtu.be/30mDpGC8PR8

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: