Valmiina penkkareihin

Hennariina Jaakkola ja Aura Ylönen aikoivat pukeutua penkkaripäivänä Egypti-teemalla. Teemu Mellin kiertää kouluissa kaverinsa kanssa itse tehdyissä cosplay-asuissa.

Salon kaikki abit pääsevät torstaina viettämään penkkareita hauskoine pukuineen ja karkkeineen. Odotukset päivästä ovat korkealla ainakin Salon lukion abeilla.
– Odotan eniten Abigaalaa, sillä haluan nähdä, mitä sinne on keksitty. Odotan myös sitä vapauden tunnetta, kun loma alkaa. Seuraavat kirjoitukset ovat kyllä jo viikon päästä, joten sinne menee sekin vapaus, naurahtaa Hennariina Jaakkola.
Teemu Mellin taas odottaa erityisesti vanhojen tuttujen näkemistä.
– Moisiossa varmaan tulee tuttuja vastaan. Vaikka odotankin päivää innollaan, stressaan hieman, millainen reaktio muilla on pukuihimme. Tajuavatko kaikki, mikä puku se on ja itseäni jännittää, pysyykö asu kasassa, Teemu pohtii.
Teemu aikoo pukeutua kaverinsa kanssa samankaltaisiin cosplay-asuihin.
– Teemme puvut itse, sillä se tulee paljon halvemmaksi, kuin valmiiden pukujen ostaminen, hän kertoo.
Teemu on suunnitellut kaverinsa kanssa asuja yhdessä ja alkuviikosta ne olivat kuulemma pikkuhiljaa valmiita. Teemu pitää kaverinsa kanssa animesta, josta syntyikin idea pukuihin ja kaverukset aikovat lähteä yhdessä kiertelemään kouluja, minkä takia idea tuntui hyvältä.
– Mietimme, että olisi siistiä tehdä sellainen parivaljakkopuku.
Hennariina aikoo kaverinsa Aura Ylösen kanssa pukeutua Egypti-teemaisiin pukuihin.
– Kuten Teemu, rakennan myös itse pukua. Omalla kohdallani se ei tosin tullut halvemmaksi kuin valmiin tilaaminen, Aura toteaa.
Hän aikoo pukeutua egyptiläiseksi Horus-jumalaksi ja pukuun hän tekee itse maskin paperista. Aura on saanut apua puvun valmistukseen kaveriltaan, joka tietää enemmän cosplay-asuista.
– Minä menin helpommalla linjalla. Tilasin Kleopatra-tyyppisen puvun ja sitä pitää vielä hieman muokata. Tässä on onneksi vielä pari päivää aikaa, Hennariina kertoo.
Auran mukaan asujen valitseminen oli vaikeaa ja egyptiläispukuihin päädyttiin noin pari viikkoa sitten.

Lue koko juttu näköislehdestämme (07/2018)

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: