Vilpas aloittaa pudotuspelit maanantaina Salohallissa

Salon Vilpas voitti Korisliigan viimeisen kierroksen ottelussa Tampereen Pyrinnön selvin lukemin 60–80. Vilppaan voitto tarkoitti sitä, että samat joukkueet kohtaavat maanantaina Salohallissa alkavissa puolivälierissä.

Vilpas puolusti keskiviikkona Pyynikillä tamperelaisten tilan riittävän pieneksi eikä Pyrinnön kotisalissaan tekemät 60 pistettä ole meriitti mitalipelejä ajatellen.
Mutta kuten Pyrinnön valmennukseen kuuluva korislegenda Damon Williams totesi ottelun jälkeen, joukkue on vasta saanut pelaajia mukaan kokoonpanoon loukkaantumisten ja covidin jälkeen.
– Paluu täytyy tehdä varoen, nousujohteisesti. Vaikka kaikilla on kova halu pelata, se ei aina toimikaan heti. Pudotuspeleistä tulee kovaa ottelusarja, voittaakseen mestaruuden täytyy voittaa mestari, Williams totesi Basket.fi -sivuston kommentissa.

Vilppaan päävalmentaja Sami Toiviainen katseli rauhallisena Pyrinnön vaihtopenkin vauhdikasta toimintaa ottelun päätöshetkillä. David Gonzalez antoi omilleen kovaa palautetta ja joukkueen pakka näytti televisiokuvankin perusteella olevan Vilppaan kannalta sopivasti sekaisin.
– Pelattiin hyvä puolustus ja sain jaettua minuutteja kohtuu hyvin. Päästiin myös harjoittelemaan sitä, että Griffin ja Wood ovat yhtä aikaa kentällä. Siitä on meille varmasti kilpailuetua joissain tilanteissa, Toiviainen sanoi Ruudun haastattelussa.

Vilppaasta Marcus Lovet Jr oli pelipäällä ja 21 pistettä syntyi yli 60 prosentin tarkkuudella. Samaa tasoa olivat myös Bryan Griffinin (20) ja Jeremiah Woodin (8) ja Perttu Blomgrenin (10) osumatarkkuudet. Illan kovimman plusmiinuslukeman kirjautti Brian Fobbs (9).

Vilpas Pyrintö Salohallissa maanantaina klo 18.30.

Vilpas aloittaa Korisliigan puolivälierät maanantaina Tampereen Pyrintöä vastaan Salohallissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: