Vilpas päästeli kaasu pohjassa kotivoittoon

vilpura
Puolustuslevypallo kouriin ja menoiksi. Vilppaan Monyea Pratt, Sherman Gay, Austin Dufault ja Okko Järvi pelasivat sunnuntaina nopeaa ja viihdyttävää koripalloa, joka toi komean voiton.

Salon Vilpas tasoitti Korisliigan puolivälieräsarjan Kouvolan Kouvoja vastaan sunnuntaina Salohallissa lähes 1800 silmäparin edessä komeasti lukemin 106-63.
Jos vielä perjantaina Kouvolassa Vilppaan käsijarru hirtti ensimmäisen kympin jälkeen kiinni, Salohallissa joukkue päästeli kaasu pohjassa alusta loppuun ja käytännössä tyrmäsi Kouvot Salohallin parketille.
Avausottelun voittanut Kouvot oli Salohallissa täysi vastaantulija, kun Vilpas päätti pelata isännän ottein rohkeasti kohti koria. Samanlaista haastamista tarvitaan tiistaina Kouvolassa, sillä ihan peruspelillä Kouvot ei Mansikka-aholla kaadu. Ja se vierasvoitto tarvitaan, jos mitalipeleihin halutaan.
Vilppaan pisteykköset olivat Doug Wiggins (27/1/8) sekä Austin Dufault (21/7). Kouvoilta lähimmäs omaa tasoaan ylsivät D.J. Richardson (15/9) ja David Gonzalvez (12/3).

Korisliigan toisella puolivälieräkierroksella nähtiin kolme kotivoittoa, kun Bisons tasoitti välieräsarjan Pyrintöä vastaan lukemin 80-76 (32-37) ja BC Nokia yllätti Katajan toistamiseen luvuin 85-79 (40-39).
Ilman Tuukka Kottia otteluun lähtenyt Bisons sai taisteluvaihteen päälle toiseen puolivälierään, eikä päästänyt tamperelaisia helpolla. Ensimmäinen neljännes (12-17) oli Pyrinnön heiniä, mutta siitä eteenpäin ohjat olivat Bisons-pelaajien käsissä.
Bisons sai hyökkäyspelinsä toimimaan toisella puoliajalla iloisesti ja varmisti päätösneljänneksellä voiton Paul Hill Jr.:n (14/7), Ronnie Clarkin (25/4) sekä isolla asenteella pelanneen Matias Ojalan (13/10) johdolla.
– Pitää vain pelata, siitä playoff-koriksessa on kyse. Meidän pitää toisintaa tämän päivän hyvät asiat myös Pyynikillä. Nyt täytyy ymmärtää, ettemme ole voittaneet vielä mitään, Bisons-luotsi Greg Gibson summasi.
Pyrinnön tehokkaimmat olivat Ricky Minard (23/5) sekä Damon Williams (15/6/7 syöttöä).

Nokialla nähtiin kotijoukkueen toinen yllätysvoitto puolivälieräsarjassa, kun BC Nokia sai hallitsevan Suomen mestarin kuriin. Tasaisena edennyt ottelu ratkesi vasta viimeisellä kymmenminuuttisellä, kun kotijoukkue sai päälle vieraita isomman vaihteen.
Päätösjaksolla ratkaisuhetkillä nokialaisilta onnistujien viitan harteilleen ottivat Eldar Skamo (15/6), David Kravish (16/9) sekä etenkin Dragan Labovic (13/7), joka upotti kaikki Nokian kannalta tärkeät vapaaheitot loppuhetkillä.
– Tämä on se tapa, jolla meidän pitää pystyä pelaamaan jos haluamme mennä välieriin tästä parista. Joukkue nyt myös nauttii pelaamisesta, joka heijastuu kentälle, BC Nokian päävalmentaja Oliver Vidin suitsutti.
Joensuulaisilta korkeimmat tehot hyökkäyspäässä kirjauttivat Thomas Scrubb (24/4) sekä Trevis Simpson (20/6).

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: