Astrum-keskuksessa esillä salolaista ICT-osaamista

 

ICT Yleiskuva
Astrum-keskuksen ICT -tapahtuma veti hyvin väkeä heti aamusta.

Pekka Mäenpää

Salolaista huippuosaamista on parhaillaan esillä Astrum-keskuksessa järjestettävässä ICT-alan huipputapahtumassa.
Monipuolinen ICT-tapahtuma on kerännyt suuren joukon näytteilleasettajia ja päivän seminaareissa puhutaan muun muassa metalliteollisuuden palveluliiketoiminnasta, sovelluskehityksestä ja älykkään teknologian mahdollisuuksista Salossa ja Suomessa.

ICT Nokia
Juhani Kari ja Annika Laaksonen Nokian pisteessä kertomassa Salossa kehitetyistä Nokian Lumia-älypuhelinten lisälaitteista.

Mukana messuilla olivat myös Nokian tuotepäälliköt Juhani Kari ja Annika Laaksonen, jotka esittelivät messuvieraille muun muassa Nokian Lumia perheeseen kehitettyjä langattomia lisälaitteita.
– Näiden tuotekehitys on tehty täällä Salossa, Laaksonen kertoi esitellessään kuulokkeita, kantolaukkuja ja latureita kiinnostuneille.
Juhani Kari opasti kädestä pitäen Nokia MixRadion käyttöön.
– Tämä on hyvä. MixRadio toistaa yhdellä painalluksella musiikkia, joka perustuu omaan yksilölliseen musiikkimakuun, Kari kertoi värikkäiden lisälaitteiden keskeltä.
Mukana ICT tapahtumassa oli luonnollisesti myös salolainen Evondos, joka on kehittänyt pitkään uudenlaista palvelukonseptia lääkehoitoon.
Toimitusjohtaja Jyrki Niinistö kertoi, että ensimmäiset Evondoksen lääkeautomaatit on toimitettu tällä viikolla Saloon, Hämeenlinnaan ja Vantaalle.
– Kehittämämme Evondos® -palvelun avulla oikea henkilö saa aina oikean lääkkeen oikeaan aikaan ja oikeana annoksena.

ICT Evondos
Markkinointiassistentti Henna Fagerström esittelemässä Evondoksen lääkeautomaattia.

Evondoksen kehitystyö on huomattu myös maailmalla, sillä yritys on päässyt Euroopan Komission järjestämän eHealth –kilpailun finaaliin.
– Eurooppalaisille pk-yrityksille suunnatussa eHealth -kilpailussa haetaan vuoden 2014 parasta eHealth-ratkaisua. Finaaliin valitut 16 pk-yritystä esittelevät ratkaisunsa kansainväliselle tuomaristolle huhtikuun alussa Nizzassa, Ranskassa. Voittajan valinnassa painotetaan teknologista innovaatiota, joka vaikuttaa usealla eri tasolla, Niinistö kertoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: