Bio-Salo 3 avaa ovensa – torilla ulkoilmanäytös perjantaina

Jari Mäkilä esittelee 17-paikkaisen Bio-Salo 3:n tiloja, jota voi vuokrata myös yksityisnäytöksiin.

Yrittäjä Jari Mäkilä avaa perjantaina Bio-Saloon kolmannen valkokankaan. Bio-Salo 3 tulee tiloihin, joissa sijaitsi aiemmin Autoliiton Salon osaston toimisto.

– Puhkaisimme siihen seinän elokuvateatterin aulasta ja rakensimme 17-paikkaisen salin, jota voi vuokrata myös yksityisnäytöksiin ja vaikka lasten synttäreihin, Mäkilä kertoo.

Perjantaina avattava teatteritila mahdollistaa elokuvien näytöskauden pidentämisen entistä sujuvammin.

– Aina on niitä, jotka eivät muista tai ehdi katsomaan elokuvaa. Nyt saamme näytettyä jatkoviikkoja, joka helpottaa tilannetta.

Pieneen saliin voi tulla myös kaveriporukalla ja varata vaikka koko tilan itselleen.

– Elokuvat näytetään uudenlaisella laserprojektorilla, joka antaa kristallinkirkkaan ja terävän kuvan, Mäkilä lupaa.

Bio-Salo 3:n yhteydessä on myös tarjoilutila, johon voi tilata popcornit ja muut herkut valmiiksi.

– Hankimme hetimmiten tilaan myös dvd-projektorin, mikä mahdollistaa esimerkiksi perheen kuvaamien omien videoiden katselemiskokemuksen yhdessä.

Mäkilän mukaan myös kaupungin kanssa yhteistyössä tehtävä ooppera-balettisarja siirtyy uuteen saliin, jolloin väliaikakahvit saadaan tarjoilutilaan.

Salossa nähdään perjantaina Bio-Salon toimesta jo perinteiseksi tullut ulkoilmanäytös, kun Salon torilla esitetään perjantai-illalla klo 20.30 alkaen elokuva Rentun Ruusu.

– Kuva heijastetaan perinteisellä kinofilmitekniikalla kuorma-auton kylkeen. Viime vuonna ulkoilmanäytöksessä katsottiin Häjyt ja ensimmäisellä kerralla niin ikään kotimainen Levottomat.

– Haluan tällä tavalla elävöittää omalta osaltani kaupunkia. Ilta on maksuton ja käytössä on kaupungin penkit, joihin istahtaa. Tapahtumalla on säävaraus.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: