Darudella ainutkertainen ilmaiskonsertti Halikon vesitornin katolla lauantaina

Oodi Tower Special -tapahtuma striimataan nettiin Halikon vesitornin katolta.

Darude esiintyy tulevana lauantaina 4. heinäkuuta ainutkertaisessa ilmaiskonsertissa Halikon vesitornin katolla. Kyseiseen Oodi Tower Special -nimiseen tapahtumaan ei myydä lippuja, mutta sen sijaan se striimataan nettiin kaikkien katsottavaksi ilmaiseksi.

Nykyisin Salossa asuvan Daruden lisäksi konsertissa esiintyy myös joukko muita paikallisia artisteja, kuten Alora & Senii, Basile Renaud B2B Fjunu, DJ AL, Sputnik ja Luna G.
– Oodi-musiikkitapahtumaa on järjestetty Salossa jo usean vuoden ajan erilaisia tuotantoina eri paikoissa. Viime vuoden pidimme taukoa, mutta nyt päätimme järjestää tapahtuman varsin ainutlaatuisella tavalla, kertoo salolainen Jarkko Anttila, joka on ollut järjestämässä Oodia jo parinkymmenen vuoden ajan.
– On hienoa, että koronakesään saadaan tällainen taatusti turvallinen yleisötapahtuma, ja että yksi Salon seudun maamerkeistä toimii ennakkoluulottomasti myös kulttuurikäytössä. Daruden laajan fanijoukon myötä tapahtuma kiinnostaa varmasti myös kansainvälisesti ja voimme striimin kautta tuoda esille seudun upeaa kesäistä luontoa, toteaa Salon vs. kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen.

Halikon vesitorni on noin 20 metriä korkea. Torni on rakennettu vuonna 1970, ja 1990-luvun alun peruskorjauksessa se sai linnamaisen olemuksen. Vesitorni sijaitsee Kärävuorella entisen Halikon kunnan alueella nykyisessä Salossa ja näkyy valaistuna kauas myös yöaikaan.

Oodi Tower Special alkaa lauantaina 4. heinäkuuta kello 18.00 ja päättyy kello 23.00. HUOM: Koska tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, on sen toteutumisessa säävaraus.
Tapahtuma on kaikkien vapaasti katsottavissa Oodin YouTube-kanavalla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: