Huhtihoville toinen hoivakoti Saloon

Huhtihovilla on entuudestaan Salossa Alhaisissa jo yksi palveluasumista tarjoava hoivakoti.

Turkulainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava Huhtihovi Oy laajentaa toimintaansa Salossa. Yhtiö toteuttaa uuden hoivakodin Salon keskustan läheisyyteen Palometsän asuinalueelle. Kaupungilta vuokrattu tontti sijaitsee 110-tien varrella Uskelanjoen ja Moision koulun läheisyydessä.

Yrittäjä Juho Heinonen sanoo tiedotteessa, että tontin sijainti on keskeinen ja se soveltuu Huhtihovin tarpeisiin erinomaisesti.
-Voitimme kaupungin järjestämän tonttikilpailutuksen tästä hoivarakentamiseen tarkoitetusta tontista. Tulossa on kutakuinkin vastaava hoivakoti, joka meillä on nykyisellään Alhaisissa. Salossa on kasvava tarve tarjoamallemme kodinomaiselle hoiva-asumiselle, ja yhteistyö kaupungin kanssa on sujunut erinomaisesti, mikä kannustaa meitä laajentamaan toimintaamme.

Huhtihovin hoivakodin lisäksi tontin itäosaan on Huhtihovin yhteistyökumppanin toimesta tulossa 21-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti. Kohteet toteutetaan tontille samassa aikataulussa. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa syksyllä 2022 ja kohteiden valmistuminen ajoittuu kesään 2023.

Huhtihovilla on nykyisellään toimintaa Turussa ja Salossa sekä hoivakodit rakenteilla Raisiossa ja Kaarinassa.

Huhtihovi Oy on kotimainen ikääntyneiden asumispalveluja Turussa ja Salossa tarjoava yritys. Huhtihoville on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: