Iltatorit Salon viikoittainen kaupunkifestivaali

Salon iltatorikesä alkoi viime viikolla upeasti – kesäinen sää ja täysi tori ihmisiä nauttimassa lämmöstä ja hyvästä musiikista toi hymyn monen kasvoille.

Salon iltatorikesä alkoi viime viikolla upeasti – kesäinen sää ja täysi tori ihmisiä nauttimassa lämmöstä ja hyvästä musiikista toi hymyn monen kasvoille.

Salon maankuulut iltatorit ovat ehkä jopa aikaisempaakin kävijäystävällisempiä.

Torin reunalle jokivarteen rakennetut ravintolapalvelut antavat mahdollisuuden istahtaa virkistävän juoman äärelle seuraamaan torin vilinää. Musiikkia voi edelleen pakkautua kuuntelemaa nmyös lavan ääreen, toisaalta moni nautti salolaisesta kaupunkifestaritunnelmasta myös vastarannalla nurmikolla istuen.

Torikahvioissa henkilökunnalla piti kiirettä, kahvittelijoilla sen ei sijaan ollut kiire mihinkään.

Salon Iltatori ry:n puheenjohtaja Antti Ketonen hymyili kilpaa auringon kanssa hetkeä ennen kuin illan pääesiintyjä Vesterinen yhtyeineen nousi lavalle.
-Nyt tuntuu hyvälle. Paljon on ollut tekemistä ja sitä riittää edelleen. Vapaaehtoisvoimin mennään, Ketonen jutusteli ja antoi samalla kiitosta kaikille järjestelyissä mukana oleville.

Ketosen jutustellessa Vesterinen yhtyeineen teki vieressä kunnon alkuverryttelyä syväkyykkyineen ja venytyksineen. Salon iltatori oli lähtölaukaus kokoonpanon Meissä asuu elämä -kesäkiertueelle.

Mukaansatempaavaa musiikkia soittava kymmenhenkinen kokoonpano saa arvostusta paitsi kuulijoilta myös kollegoiltaan; iso yhtye tarkoittaa myös keikkapalkkion jakamista isolle joukolle.

Iltatorilla viihtyneet salolaiset ja kesävieraat saavat kiittää mahdollisuudesta maksuttomiin musiikkinautintoihin paitsi iltatoriyhdistyksen aktiiveja, myös Salon kaupunkia ja isoa joukkoa salolaisia yrityksiä.

Avaustorstain isäntänä toimi 35-vuotistaivaltaan juhliva Halikon Kumipalvelu Oy. Tämän viikon torstaina iltaa isännöi salolainen ravintola JJ’s BBQ, joka tuo lavalle suosikkiyhtyeensä Portion Boysin.

Avajaistorstaina kuultiin perinteisesti myös Lasten Laulukaupungin ohjelmaa, illan aluksi Henxelien esitys tanssitti ja laulatti niin perheen pienimpiä kuin vanhempia.

Torilla riitti tuttuun tapaan myyjiä moneen eri tarpeeseen.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: