Jeremiah Wood Vilppaaseen

Suomen cupin finaalin lauantaina niukasti hävinnyt Salon Vilpas saa ensi viikolla jo toisen Korisliigan paluumuuttajan riveihinsä.
Vilpas palkkasi sunnuntaina joukkueeseen kaksimetrisen Jeremiah Woodin, joka pelasi Suomessa kolme kautta vuosina 2008-2011 edustaen Joensuun Katajaa ja Kauhajoen Karhua. Viimeiset kuusi vuotta mies on viettänyt kivikovassa Argentiinan liigassa.
Woodin paluu Korisliigaan tarkoittaa, että nelospaikan DJ Laster ei jatka Vilppaassa.

Vilpas on kärsinyt ennätyshuonosta tuurista joulun jälkeen ja Teemu Rannikon loukkaannuttua Chris Flemmings sai väistyä Tobin Carberryn tieltä. Juho Nenosen loukkaantuminen jätti melkoisen loven isoon päähän ja Vilppaalla on ollut tutka päällä jo jonkin aikaa.
Viikonlopun aikana asiat etenivät ennätysvauhtia ja 200-senttinen Jeremiah Wood saapuu Suomeen alkuviikosta.

Ne ketkä muistavat Woodin Katajan ja Karhun paidasta tietävät, ettei salolaisten korin alta saa enää mitään ilmaiseksi. Ohion Akronista kotoisin oleva Wood valmistui Akronin yliopistosta 2008 ja sen jälkeen 35-vuotiaan sentterin ammattilaisura on edennyt komeaa polkua.

-Herra Woodin nimi tuli aivan yllättäen puheeksi perjantai-iltana enkä uskonut aluksi, että olisi realismia saada mies tänne. Asiat etenivät kuitenkin todella nopeasti ilman ongelmia, joten tällainen positiivinen yllätys oli erittäin tervetullut, iloitsee Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen.

Woodin tieltä saa väistyä DJ Laster, jonka viimeiseksi palvelukseksi jäi lauantainen Suomen cup -finaali Seagullsia vastaan. Laster pelasi Vilppaassa 25 liigapeliä ja teki hyvää jälkeä hyökkäyskorilla (16.2 pistettä). Kolikon toinen puoli oli vaisu levypallopelaaminen (3.9) ja vaikeudet puolustuspäässä.
-Tarvitsimme lisää kokoa ja kovuutta maalatulle alueelle, sillä Juhon loukkaannuttua olemme olleet täysin riippuvaisia Jamunista. Hänen ollessa penkillä olemme jääneet todella pieniksi ja siihen tulee nyt muutos, arvioi Tuominen.

Vilppaan kausi jatkuu kolmella vieraspelillä. Tiistaina joukkue matkustaa Nokialle, lauantaina Lapualle ja ensi viikon sunnuntaina Tampereelle. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, Wood nähdään kehässä Lapualla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: