Jyrki Hakkarainen ja Stina Siikonen Suomen Yrittäjien hallitukseen Varsinais-Suomesta

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsi kokouksessaan Lahdessa hallituksen vuodelle 2020. Hallitukseen valittiin Jyrki Hakkarainen ja Stina Siikonen – molemmat Salosta.

Aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, Kiskon Laki Oy:n yrittäjä Jyrki Hakkarainen Salon Kiskosta valittiin Varsinais-Suomesta Suomen Yrittäjien hallitukseen jatkokaudelle perjantain liittokokouksessa Lahdessa.
Viime vuodesta SY:n hallituksessa Varsinais-Suomea edustanut Hakkarainen sanoo yrittäjäjärjestön hallituksen olevan näköalapaikka vaikuttaa yrittäjyyden edistämiseen ja yrittäjyyden edellytysten parantamiseen.
– Kiitän liittokokousta edelleen luottamuksesta ja edustan Varsinais-Suomea innoissani. SY:n hallitus ja yrittäjäjärjestö myös maakunnallisesti ja paikallisyhdistyksissä ovat paitsi vaikuttamisen paikka, myös hyvä paikka verkostoitua. Uskon, että kertynyt osaamiseni edunvalvonnan ja lainsäädännön saralla on hyvässä käytössä SY:n hallituksessa, Jyrki Hakkarainen sanoo.
Hänen varajäsenenään SY:n hallitukseen valittiin kaarinalainen Kavalton Tila Oy:n yrittäjä Taija Kavalto.
Yrittäjäjärjestön hallitukseen uutena varsinaissuomalaisena valittiin Koolle Oy:n yrittäjä ja Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan puheenjohtaja Stina Siikonen niin ikään Salosta.
– Olen kiitollinen luottamuksesta ja odotan mielenkiinnolla kauden alkua. Tavoitteenani on lisätä ketterää ajattelua ja tuoda tulevaisuuden työelämän ja nuorten yrittäjien tarpeita esiin niin järjestön kehittämisen kuin edunvalvontatyönkin osalta, Stina Siikonen toteaa.
Siikosen varajäseneksi valittiin Tremola Oy:n yrittäjä, turkulainen Tapio Haapanen.

Jyrki Hakkarainen
Stina Siikonen

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: