K-Market Taika avaa Alhaisissa torstaina

Satu Helenius, Siiri Tamminen, kauppias Tarja Kaartinen, Jasmin Tapala, Tero Jokelainen ja Katja Nurmi ehtivät yhteiskuvaan kesken alkuviikon valmistelujen.

Alhaisiin Kirjolankadulle valmistunut K-Market Taika avaa ovensa torstaina.

Kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen iloitsevat pitkän odotuksen jälkeen uuden kauppansa valmistumisesta.
-Tilaa on runsaasti, kaikki laitteet kiiltävät uutuuttaan ja tekniikaltaan kauppa on huippumoderni.

Avajaisia vietetään torstaina klo 10 nauhan leikkauksella, jonka suorittavat kauppiaiden kanssa kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen ja Keskon aluejohtaja Mika Sivula.

Avajaisissa asiakkaita ilahdutetaan muun muassa lauluesityksillä.
-Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä ja lupaamme heille taianomaista palvelua. Henkilökuntamme on mahtava porukka, joten tämä varmasti onnistuu, Tarja Kaartinen lupaa.

Hän kertoo, että loppukiri on ollut pitkä, mutta kaikki on valmista torstain avajaisiin mennessä.
-Esimerkiksi maanantaina kello soi kolmelta aamulla ja samalla tavalla vauhdikkaasti on menty koko alkuviikko. Meillä on täällä Saulin ja itseni lisäksi seitsemän henkilöä töissä samoin kuin Pahkavuoren kaupassamme.

K-Market Taika avaa ovensa jo aamukuudelta palvelemaan asiakkaita. Uudessa kaupassa on laajat valikoimat ja oma paistopiste palvelee jokaisena päivänä.
-Tästä kulkee aamuisin valtava määrä töihin menijöitä niin Meriniityn suuntaan kuin sairaalaan. Moni haluaa aamulla paistopisteestä lämpimäiset mukaansa.

Asiakastoiveita on saatu ja niihin on vastattu.
-Olemme rakentaneet asiakastoiveiden pohjalta muun muassa vegevalikoimaa ja gluteenittomille tuotteille on omat hyllyt ja pakastetila.

Pihalla on runsaasti parkkitilaa, muun muassa kolme perheparkkia. Pysäköintialueelta löytyy myös sähköautojen neljän latauspisteen K-Latausasema, joista yhdessä on suurteholataus.

Kaupasta löytyvät myös Matkahuollon ja Postnordin pakettiautomaatit.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: