Kansalaisopiston tapahtumanäyttämölle haetaan nimeä

Viime joulukuussa entisessä ammattikorkeakoulun auditoriossa nähtiin tilan ensimmäinen ensi-ilta Pieni tulitikkutyttö -näytelmän muodossa. Kuvassa työryhmä valmistautumassa ensi-iltaan.

Salonjokilaakso

Salon kansalaisopisto on ottanut teatterikäyttöön entisen ammattikorkeakoulun auditorion, josta ollaan kehittämässä monipuolista esittävän taiteen tapahtumatilaa.

Kokonaisuudelle haetaan nyt uutta nimeä.
Kulttuurituottaja Suvi Aarnio kertoo, että auditoriosta muotoutuu tila, jossa eri taiteen alojen ammattilaiset ja harrastajat pääsevät sekä treenaamaan että luomaan taide- ja kulttuurielämyksiä kaikenikäisille kaupunkilaisille.
– Tilasta toivotaan muodostuvan monipuolisen kulttuuritarjonnan kotipesä, paikallisen osaamisen elävä estradi ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka niin taiteen tekijöille kuin kokijoille.

Tilan yhteiskäyttöhankkeen tavoitteena on osaltaan madaltaa taide- ja kulttuurielämysten kynnystä uusille yleisöille ja kaupunkilaisille. Monitaiteellista ohjelmistoa suunnitellaan ja toteutetaan kaupungin sisäisen yhteistyön lisäksi myös vapaan kentän ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.
– Kutsumme nyt kaupunkilaiset mukaan keksimään nimi uudelle kulttuuritilalle. Nimi voi juontaa vaikkapa tilan uudesta käytöstä ja toiminnasta, alueen historiasta, salolaisuudesta tai olla tuulesta temmattu! Tärkeintä meille on, että nimi on iskevä, helppo muistaa ja omaleimainen.

Nimikilpailuun voi vastata Salon kaupungin sivuilta löytyvällä nettilomakkeella ja ehdotuksen voi jättää myös anonyymisti. Kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan lippupaketti uuden kulttuuritilan syksyn 2020 ohjelmistoon, myös voittajaehdotus palkitaan lippupaketilla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: