Kantatie 52 suljetaan yöksi Perniössä raskaalta liikenteeltä

Perniössä Auto Mäkisen kohdalla uusitaan tien alittava huonokuntoinen rumpu. Raskas liikenne joudutaan ohjaamaan kiertotielle töiden ajaksi. Rummunvaihtotyö on ajoitettu viikonloppuun ja yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi.

Salonjokilaakso

Kantatien 52 raskas liikenne ohjataan kiertotielle lauantain vastaisen yön ajaksi tierummun uusimisen vuoksi, kertoo Varsinais-Suomen ELY-keskus tiedotteessaan. Perniössä Auto Mäkisen kohdalla uusitaan tien alittava huonokuntoinen rumpu. Raskas liikenne joudutaan ohjaamaan kiertotielle töiden ajaksi. Rummunvaihtotyö on ajoitettu viikonloppuun ja yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi.

Raskas liikenne joutuu käyttämään vaihtoehtoisia reittejä perjantai illasta klo 22 lauantai aamuun klo 04 saakka. Henkilöauto- ja kevyt liikenne pystytään päästämään työmaan ohi rummun vaihdon aikana.

Tie päällystetään uudelleen rummun vaihdon jäljiltä maanantaina klo 7 alkaen. Päällystystöiden aikana on käytössä vain yksi kaista ja paikalla on liikenteen ohjaus. Päällystystyöt voivat aiheuttaa ruuhkia ja tienkäyttäjien on syytä varautua pieniin matkan viivästyksiin. Päällystystyöt valmistuvat maanantain aikana.

Työmaalla on alennettu nopeusrajoitus 30 km/h ja nopeusrajoitus palautetaan ennalleen vasta päällystystöiden jälkeen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: