Karhu tasoitti välieräsarjan

Koripalloliitto tiedotus
Kauhajoen Karhu tasoitti tilit välieräsarjassaan Vilpasta vastaan sunnuntaina Kauhajoen liikuntahallilla. Ottelua tulostaululla käytännössä alusta loppuun johtanut Karhu piti Vilppaan loppuhetkien kirin lopulta kurissa matkalla 82-78 (39-36) –kotivoittoon.
Karhu ei ollut ottelussa sekuntiakaan takaa-ajajan asemassa, vaan se joko johti tai oli tulostaululla tasatilanteessa ottelun avausheitosta päätössummeriin. Suurimmillaan kotijohto kasvoi ottelun aikana ”vain” 13 pisteeseen, mutta missään vaiheessa Karhu ei kadottanut otettaan tapahtumien kulusta.Tasaisessa ottelussa ratkaisuksi nousi isäntien kyky hyökätä kohti korirengasta ja luoda sitä kautta ongelmia Vilppaan puolustukselle. Härkämäinen Devonne Giles rankaisi vierailijoita keskimatkan heitoillaan useasti ottelun aikana ja Karhun takamiehet pääsivät puhkomaan salolaisten puolustuksen ensimmäisen linjan vakuuttavalla tavalla läpi koko illan.Karhu johti ottelua yhdeksällä pisteellä vielä puolitoista minuuttia ennen loppua, mutta Vilpas onnistui tekemään kamppailusta vielä jännittävän. Matias Ojalan ja Michael Poundsin johdolla Vilpas kuroi eron jo kahteen pisteeseen kun pelikellossa oli jäljellä vain 24 sekuntia. Juho Lehtoranta pussitti Karhulle kuitenkin tarvittavat vapaaheitot ja ratkaisuhetkillä isäntien puolustus piti Vilppaan korintekoaikeet kurissa voiton edellyttämällä tavalla.
– Tänään mentiin pitkälti meidän komennossa monessa asiassa. Jokainen pelaaja toi tänään energiaa peliin, palloa liikuteltiin hyvin ja saimme myös pelaajat liikkeelle, kertasi Karhu-luotsi Sami Toiviainen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: