Kauppakeskus Plaza huomioi MLL:n Salon paikallisyhdistyksiä

Kauppakeskus Plaza on myöntänyt ensimmäisen Salon Ystävä -palkinnon Mannerheimin lastensuojeluliitolle ja erityisesti sen Salon alueella toimiville paikallisyhdistyksille.

Kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomaisen mukaan Plazalle Salon elinvoimaisuuden ja yhteisöllisyyden ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää ja on ilo huomata, miten ihmiset ovat jälleen löytäneet tiensä kauppakeskukseen.
-Sen vuoksi halusimme palkita tänä ystävänpäivänä yhdistyksen, joka on toiminut kotialueemme hyväksi ystävän tavoin, Tuomainen sanoo.

Tuomainen sanoo, että hyviä ystäviä olisi Salossa palkittavaksi vaikka kuinka paljon, mutta päätös palkita MLL ja erityisesti heidän tekemänsä vapaaehtoistoiminta oli helppo.
-He tekevät pyyteetöntä työtä Salon alueella lasten sekä perheiden hyvinvoinnin eteen, joten päätös oli sen suhteen hyvin yksinkertainen.

Palkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa, mutta siitä on tarkoitus tehdä kestävä perinne.
-Ystävänpäivä on loistava päivä hyväntekijöiden ja hyvää tarkoittavien palkitsemiseen, täydellinen päivä juuri tämän kaltaisen palkinnon jakamiseen.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry:n vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina toimiva Sirpa Stenström otti palkinnon vastaan ystävänpäivänä kauppakeskus Plazassa.
-Ilahduttaa, että meidän toiminta on huomattu ja halutaan tällaisella hienolla tavalla palkita. Tämä palkinto kuuluu kaikille niille paikallisyhdistyksille ja ihmisille, jotka Salossa tekevät tätä tärkeää työtä, Stenström sanoo.

Hän kertoo, että Salossa vapaaehtoisten tukitoimintaa tehdään usealla eri tavalla ja eri tarpeisiin.
-Vapaaehtoistoiminta vahvistaa Salon yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia monin tavoin. Yksi niistä on meidän kaveritoiminta, joka on tarkoitettu 6–16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Sen lisäksi on perhekummitoimintaa, ystäväperheitä sekä ystäväksi maahanmuuttajalle tukea.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: