Kulttuurikysely Salon taide- ja kulttuurikentän toimijoille

Salon viihdelaulajat Taiteiden Yässä 2021.

Salon kulttuuri- ja taidepalveluita toteutetaan tiiviissä yhteistyössä taide- ja kulttuuriyhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Salon kulttuuripalvelut avasi tiistaina kyselyn, jolla kartoitetaan taide- ja kulttuurikentän toimintaa, rakenteita ja tekijöitä.

– Kyselyn avulla pyrimme saamaan ajantasaisen käsityksen siitä, missä tilanteessa olemme nyt ja miten voisimme paremmin toimia yhteistyössä, kaupunki kertoo tiedotteessa.

Kysely on avoinna 14. elokuuta asti. Vastaamaan pääsee sivuilta www.salo.fi/kulttuuri.

– Vastauksia toivotaan niin taide- ja kulttuurityön tekijöiltä, kentän toimijoilta, yhdistyksiltä, työryhmiltä kuin yksittäisiltä taiteilijoilta, niin ammattilaisilta kuin harrastajilta.

Vastauksia hyödynnetään kaupungin kulttuuripalveluiden ja -toiminnan kehittämisessä sekä Salon kulttuuriohjelman laatimisessa.

Kyselyn lisäksi kulttuuriohjelmatyö jatkuu Itämeripäivänä 25. elokuuta kulttuuritalo Villissä ja Villinpuistossa pidettävällä taidepiknikillä. Piknikillä tutustutaan inspiroivan esimerkkien ja työpajojen kautta, miten taiteen tekijät ja kokijat voivat paremmin huomioida ympäristövastuullisuuden.

Salon kulttuuripalvelut toteutti keväällä kyselyn, jolla kartoitettiin kulttuuripalveluiden nykytilaa sekä kuntalaisten ja Salossa vierailevien toiveita ja tarpeita palveluihin liittyen.

Vastaajien enemmistö, lähes yhdeksän kymmenestä, piti omalle hyvinvoinnilleen tärkeänä seikkana viihtyisää elinympäristöä, jossa taidetta ja tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden.

Vastaajista valtaosa piti tärkeänä, että kulttuuriin panostetaan ja että kulttuuritarjonta vaikuttaa omalta osaltaan ihmisten mielikuvaan Salosta.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: