Lastenkulttuurin maaliskuu tulee

Minimaailmannäyttelyn ilmoittautuminen on avoinna helmikuun loppuun asti.

Maaliskuu on Salossa jälleen lastenkulttuurin teemakuukausi.

Kulttuurituottaja Sini Lundgrén kertoo, että neljättä kertaa toteutettavan lastenkulttuurin teemakuukauden ajatuksena on nostaa esille perheille ja lapsille suunnattua kulttuuritarjontaa sekä vahvistaa samalla alueen lastenkulttuuritoimijoiden yhteistyötä.
-Tänäkin vuonna toivomme mukaan runsaasti tekijöitä ja kokijoita, niin uusia kasvoja kuin vanhoja tahoja, Lundgrén kertoo tiedotteessa.

Viime vuonna Salon kulttuuripalvelujen lisäksi mukana oli monia muita toimijoita, kuten kansalaisopisto, kaupunginkirjasto ja musiikkiopisto, Salon Teatteri, seurakunta, Lasten laulukaupunki sekä Sagalundin museo ja lastenkulttuurikeskus Kemiönsaarelta.
-Kulttuuripalvelut on avannut nettisivuilleen lomakkeen, jonka kautta voi ilmoittaa ohjelmansa mukaan Lastenkulttuurin maaliskuuhun. Ohjelmaa voivat ilmoittaa esimerkiksi yhdistykset tai muut tahot.

Sisältö voi olla mitä tahansa kulttuuritoimintaa, kuten retki, esitys, tapahtuma tai omatoimisisältö, kuten vaikkapa tehtäväpolku.

Sisällön tulee olla suunnattu lapsille tai lapsiperheille.

Kulttuuripalvelut kokoaa sisällöt markkinointia varten ja tiedottaa niistä muun muassa verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa, lehti-ilmoituksin sekä julistein.

Kulttuuripalvelut koordinoivat osana Lastenkulttuurin maaliskuuta myös suositun Salon Minimaailmannäyttelyn, jossa on esillä erilaisia pienoismaailmoja ja -malleja kaupungin keskustassa.
-Minimaailmannäyttelyn ilmoittautuminen on avoinna helmikuun loppuun asti. Näyttelyyn voi tuoda aikaisemmin tehtyjä pienoismaailmoja tai rakentaa varta vasten maaliskuun näyttelyä varten pienoismalliteoksen.

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: