Lastenkulttuurin maaliskuu Salossa kolmatta kertaa

Salon Minimaailmannäyttelyssä on taas maaliskuussa esillä erilaisia pienoismaailmoja ja -malleja.

Salossa vietetään maaliskuussa kolmatta kertaa Lastenkulttuurin maaliskuuta.

Kulttuuripalvelut toivoo salolaisten lastenkulttuurin parissa toimivien tekijöiden ilmoittautuvan mukaan 22. helmikuuta mennessä.
-Mukaan voi ilmoittaa minkä tahansa maaliskuussa Salossa tapahtuvan lapsille ja lapsiperheille suunnatun ohjelman kuten retket, tapahtumat, striimit ja omatoimisisällöt.

Kulttuurituottaja Sini Lundgrén kertoo tiedotteessa, että Lastenkulttuurin maaliskuu toteutetaan nyt kolmatta kertaa.
-Ajatuksena on nostaa Salon monipuolista lapsille ja perheille suunnattua kulttuuritarjontaa esille ja vahvistaa alueen lastenkulttuuritoimijoiden yhteistyötä.

Kulttuuripalvelut kokoaa ohjelmat yhteiselle sivustolle ja markkinoi tapahtumia yleisölle.

Kulttuuripalvelut järjestää myös itse lapsille ja perheille suunnattuja tapahtumia.
-Koordinoimme tänäkin vuonna suosiota saaneen Salon Minimaailmannäyttelyn, jossa on esillä erilaisia pienoismaailmoja ja -malleja.

Viime vuoden tapaan näyttelyyn voi tuoda aikaisemmin tehtyjä pienoismaailmoja tai rakentaa varta vasten maaliskuun näyttelyä varten pienoismalliteoksen. Tekijät voivat olla opetus- tai harrastajaryhmiä tai yksittäisiä henkilöitä.
-Minimaailmoja voi toteuttaa ulko- tai sisäkohteisiin, mutta tilanhaltijan lupa tulee olla teoksen pystyttämiselle. Tarvittaessa kulttuuripalvelut etsii sopivan paikan.

Työt tulevat esille 14. maaliskuuta Salon keskustan alueelle ja niistä tehdään aarrekartta, jonka kanssa yleisö voi käydä katsomassa teokset.

Minimaailmannäyttelyn ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta www.salo.fi/lastenkulttuuri.

Viime vuonna teemakuukaudessa olivat mukana yleisten kulttuuripalvelujen lisäksi salolaisista toimijoista kansalaisopisto, musiikkiopisto, kirjasto, elektroniikkamuseo, seurakunta sekä Kemiönsaarelta Lastenkulttuurikeskus Sagalund.
-Minimaailmannäyttelyyn osallistui lukuisia taiteilijoita ja pienoismaailmaharrastajia alueelta. Tekijöiden ikähaarukka oli 5-80 vuotta. Myös tänä vuonna toivotaan mukaan runsaasti tekijöitä ja kokijoita, niin uusia kasvoja kuin vanhoja tuttuja tahojakin.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: