OP Lounaismaa tarjoaa kesäduunia

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi apulaisohjaajaksi kesäleirille.

OP Lounaismaa tarjoaa Kesäduunin 100 nuorelle OP:n piikkiin ja kutsuu mukaan kesätyöntekijöitä tarvitsevia yhdistyksiä.

Pankki kertoo tiedotteessa etsivänsä helmikuun ajan Forssan, Salon ja Someron alueen yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka voivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi, ja OP Lounaismaa lahjoittaa nuoren palkan yhdistykselle.
-Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somereportteriksi, kunnossapitoon tai apulaisohjaajaksi kesäleirille. OP lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu, josta saatu kokemus kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Nuorilta kesällä 2021 kerättyjen palautteiden mukaan 85 prosenttia koki, että kesätyöstä saatu kokemus edistää heidän työllistymismahdollisuuksiaan myös tulevaisuudessa.
–Ensimmäisen kesätyöpaikan saaminen avaa monelle nuorelle oven työelämään. Haluamme tukea nuoria saamaan mahdollisesti heidän ensimmäisen kesätyöpaikkansa. Tekemämme kyselyn mukaan nuoret oppivat työelämätaitojen lisäksi myös taloustaitoja, sillä ensimmäinen kesätyöpalkka on monelle nuorelle tärkeä merkkipaalu oman talouden näkökulmasta, sanoo OP Lounaismaan markkinointipäällikkö Tarja Lahti.

Kampanjan avulla OP Lounaismaa haluaa myös tukea pankin toimialueen yhdistysten toimintaa. Tukea on tarjolla yhteensä 100 nuoren työllistämiseksi. OP Lounaismaa valitsee maaliskuun alussa tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat kesällä 2022 kesätyöpaikkoja 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kampanja on osa OP:n vastuullisuustyötä ja tavoitteena on työllistymisen rinnalla tukea nuorten taloustaitojen oppimista.

Yhdistykset voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -tukea helmikuun loppuun asti osoitteessa op.fi/lounaismaa/kesaduuni.

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan yhdistysten tarjoamaa kesätyötä 14.3.–17.4.2022.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: