LP Viesti aloittaa puolivälierät Vampulassa torstaina

LP Viestin vastaanotto on ratkaisevassa asemassa pudotuspeleissä.

Pekka Mäenpää

LP Viesti aloittaa lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelit torstaina haastavista lähtökohdista Huittisissa. LP Vampulalla on kotietu ja joukkue on voittanut 9 viimeistä kotipeliään.

Kun LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen vielä muistuttaa, että Vampula on vienyt joukkueiden kaikki tämän kauden kohtaamiset, LP Viesti ei taida olla monenkaan papereissa kaksikosta ennakkosuosikki.

Silti kaikki on avoinna – tämäkin ottelusarja ratkeaa pelaamalla.
– Ilman kotietua meille ei riitä nytkään voittaminen Salohallissa, vaan myös vieraissa pitää onnistua.

Kisakalliossa leireilevä LP Viesti on tällä hetkellä toipilas sanan varsinaisessa merkityksessä. Urheiluvammojen määrä sen kuin lisääntyy, mutta Lemminkäisen mukaan periksi ei aiota antaa. Kysymysmerkkejä valmennusjohdon mukaan ovat Kayla, Viki, Veda, Inka, Arita ja vähän Sofiakin.
– Viime kaudella tähän aikaan meillä oli noin viisi passaria, nyt hyvä jos yhtään, Lemminkäinen naurahtaa.

Kisakallion viimeistelyleirillä loukkaantumiset ovat tehneet sen, että 6-6 harjoitukset ovat jääneet vähiin.
– Jatkopaikkaa lähdetään silti hakemaan. Sellatti helppoa, että emme ole suurin mestarisuosikki – jos olemme suosikki edes puolivälieräsarjassa.

LP Vampulan ja LP Viestin arkikohtaamiset pelataan alkaen klo 19, sillä Nea Haataisella ja Inka Mehtosella on esimerkiksi tämän viikon torstaina pelipäivän lisäksi kirjoituspäivä. Myös Vampulan joukkueessa on tämän kevään abiturientteja

Kuka toipilaista on pelikunnossa, nähdään aina ennen kutakin ottelua.
– Asia katsotaan yhdessä pelaajan kanssa. Lähtökohta on, että kentälle mennessään pitää pysytä pelaamaan suht normaalisti ja vahvistaman joukkuetta. Vikin, Aritan ja Inkan suhteen olen ihan luottavaisella mielellä. Kayla on kysymysmerkki ja Vedan pelaaminen on epätodennäköistä.

LP Viesti on pelannut 11 peräkkäistä kevättä finaalissa. Nyt runkosarjan viiden tila tarkoittaa sitä, että finaalipaikka olisi iloinen yllätys.
Nyt jos koskaan viestittäret tarvitsevat kaiken mahdollisen kannustuksen. Kotiottelu Salohallissa alkaa lauantaina klo 18. Jatkoon menijä selviää kolmella voitolla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: