Vilpas takaisin kärkeen – LP Viesti tänään Huittisissa

Sarjajohtaja Vilppaan Tobin Carberry pelikavereineen onnistui riittävästi hyökkäyspäässä ja teki tarkkaa työtä puolustuksessa KTP:tä vastaan.

Salonjokilaakso

Vilpas palasi takaisin Korisliigan kärkipaikalle keskiviikkona, kun se voitti KTP:n selvin luvuin 97-76 (36-26) Salohallissa. Näin salolaiset ottivat takaisin hetkeksi Seagulsseilla lainassa olleen paalupaikan.
Vilpas aloitti ottelun rajulla 15–0-rynnäköllä, eikä Korisliigan neljännestä sijasta ansiokkaasti kiinni pitänyt KTP toipunut enää sen jälkeen. Vilppaan korintekoa johti Tobin Carberry, joka upotti 17 pistettä ja antoi kuusi koriin johtavaa syöttöä. Hänen työtään säesti totuttuun tapaan Tim Coleman, joka tilastoi 16 pistettä ja 12 levypalloa.
Vilppaan Jamuni McNeace kommentoi ottelun jälkeen tyytyväisenä kokoonpanon uutta rakennetta.
– Kahden ison pelaajan käyttäminen kentällä yhtä aikaa auttaa meitä puolustuspäässä. En joudu kantamaan kaikkea vastuuta levypalloista yksin. Mutta tänään oli rankkaa. KTP voitti meidät viimeksi, joten meidän täytyi taistella.

LP Viesti aloittaa lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelit tänään Huittisissa LP Vampulaa vastaan.
LP Viesti on hionut kuvioitaan kevään tärkeimpiin otteluihin neljän päivän leirillä Kisakallion Urheiluopistolla. Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo valmistautumisen sujuneen hyvin, vaikka täydellä kokoonpanolla ei olekaan voitu treenata.
– Tekeminen on ollut hyvää ja luottavaisin mielin lähdetään puolivälieriin. Olemme saaneet pari harjoitusta sellaisella kokoonpanolla, jolla todennäköisesti torstaina lähdemme pelaamaan.
– Tietysti loukkaantumiset vaikuttavat ja haittaavat niin harjoituksia kuin pelejäkin. Torstaina ainoa varma poissaolija on Eveliina Rautiainen, muiden tilanne katsotaan pelipäivänä. Tällä hetkellä suurin haaste on saada kaksi passaria kokoonpanoon, kertoi Lemminkäinen.
Kapteeni Anna Czakan odottaa muun joukkueen tavoin pudotuspelien alkamista.
– Runkosarja lopetettiin ikävästi kuuteen tappioon, mutta silti näen, että peli oli nousujohteista ja parissa viimeisessä pelissä nähtiin kunnon taistelua, jota todellakin tarvitsemme tulevissa kamppailuissa. Kisakalliossa on ollut hyvä keskittyä harjoitteluun ja pelikirjan viimeistelyyn.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: