LP Viesti nousi alun kompuroinnin jälkeen selvään kotivoittoon WoVosta

LP Viestin pelaajilla tiukasti katse pallossa.
[/caption]

Lentopallon Mestaruusliigan lauantainen sarjapeli LP Viestin ja WoVon välillä päättyi kotijoukkueen 3-0 (25-18, 25-14, 25-15) voittoon, kun Iina Andrikopoulou päätti Salohallissa pelatun ottelun voitokkaaseen kakkospaikan rystylyöntiin.

Korijoukkue ihmetteli ensimmäisen erän alussa rovaniemeläisen WoVon syöttöä ja torjuntaa, mutta teki jo kolmannessa erässä niin omat kuin vierasjoukkueenkin pisteet.

WoVon päävalmentaja Teemu Mäkikyrö harmitteli omiensa heikkoa hyökkäyspelaamista.
– Ei ollut oikein hyökkäys syönnillä tänään. Kolmannessa erässä Viesti teki meidän 15 pisteestä 8 syöttövirheillään ja 4 muilla virheillä: Itse saatiin tehtyä 3 pistettä, Mäkikyrö laskeskeli.
LP Viestissäkin aikanaan pelannut WoVon passari Iida Paananen on käyttänyt kauden aikana paljon niin ikään ex-viestitärtä Saana Lindgreniä, joka teki lauantainakin eniten pisteitä vierasjoukkueesta.

LP Viestin ilonaihe olivat hyökkäyspelissään onnistuneet laitapelaajat Andrikopoulou, Arita Ternava ja Anniek Siebring, josta viimeksi mainittu oli erinomainen libero Netta Laaksosen rinnalla myös vastaanottopelaamisessa.
LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen totesi sen minkä kaikki nolla katsojaa Salohallissa: huono alku, mutta sen jälkeen aika hyvä esitys.
– Syöttöön olen tyytyväinen paitsi viimeisen erään kahdeksaan syöttövirheeseen. Tänään niihin virheisiin oli varaa. Laiturit pystyivät hyökkäämään yli 40 prosentin tehoilla. Päästiin ilman erätappioita, silläkin voi olla lopussa merkitystä.
LP Viestin uusi keskipelaaja yhdysvaltalainen M´Kaela White saapuu Suomeen ja Saloon sunnuntaina, jos kaikki sujuu kuten on suunniteltu.
– Tänään hän oli jo Turkissa. Tarvitaan kaksi negatiivista koronatestiä ja hänellä on mahdollisuus olla mukana joukkueen kanssa jo ensi torstaina, Lemminkäinen sanoi.
Aiemmin tällä viikolla Lemminkäinen totesi seuran tiedotteessa, että on tärkeää saada joukkueeseen kolmas keskipelaaja ja pelipaikalle kilpailua. Kun M´Kaela tulee, pääsevät Anna Czakan ja Nea Haatainen pelaamaan treeneissä myös takakentällä.
M´Kaelan pituudeksi on ilmoitettu 193 cm ja ulottuvuudeksi 330 cm.
-Tietenkin odotan, että hän tuo torjunta- ja hyökkäysuhkaakin verkolla omalla ulottuvuudellaan. Katsotaan miten M´Kaela saa yhteistyön toimimaan passareiden kanssa. Joka tapauksessa hän on tärkeä lisä meidän peli- ja treeniryhmäämme.

LP Viestin Anniek Siebring leijailee iskurajan takaa pisteen arvoisesti.

LP Viestin parhaat pistenaiset olivat Andrikopoulou 14/+11, Siebring 14/+9 ja Ternava 9/+1.
Ottelutilasto oheisesta linkistä.
http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=2876&ID=74&CID=114&PID=79&type=LegList

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: