LP Viesti palaa tiistaina joulutauolta

LP Viesti nettiin
Noora Kosonen ja Anu Ennok palaavat tositoimiin tiistaina.

LP Viestin paluu kymmenen päivän pelilliseltä joulutauolta tapahtuu tiistaina Salohallissa, kun joukkue kohtaa toisen kerran tällä kaudella Pieksämäki Volleyn. Ensimmäinen kohtaaminen 16. marraskuuta päättyi Pieksämäellä vieraiden 1-3 -voittoon.
Tuo peli pelattiin pari päivää LP SALOn ensimmäisen Mestarien liigan ottelun jälkeen.
Kotijoukkueella on takanaan reilu pelitauko ja yhteisistä harjoituksistakin joukkue oli poissa joulun aikana viikon verran. Pieksämäen tilanne on toisenlainen: ennen joulutaukoa he pelasivat viimeisen ottelunsa sunnuntaina 21.12. tappiollisesti kotonaan Pölkky Kuusamoa vastaan, mutta pelaavat ennen Saloon tuloaan jo maanantaina vierasottelun tv-kameroiden edessä (MTV Total) Pihtiputaalla LiigaPlokia vastaan.
Salolaisille Pieksämäen joukkueessa on viime kaudelta yksi tuttu pelaaja, Essi Helminen. Hän onkin kuulunut joukkueensa runkopelaajiin: 12 ottelua, joissa 123 tehtyä pistettä. Edelle ovat ehättäneet vain Pieksämäen ulkomaalaispelaajat Nikolina Alter (151 pistettä) ja Anastasia Leshyk (167 p.).
LP Viestille peli on viimeinen sarjaottelu ennen ensi sunnuntaina  Hämeenlinnassa pelattavaa Suomen cupin mielenkiintoista finaalia HPK:ta vastaan.
LP Viestin yksittäiset pelaajat ovat niittäneet mainetta ja kunniaa erilaisissa valinnoissa ja palkitsemisissa joulukuun aikana, mutta kotijoukkueen vahvuutena on edelleen joukkuepelaaminen. Sitä lähtevät savolaiset tiistaina Salohallissa testaamaan.
LP Viesti – Pieksämäki Volley Salohallissa tiistaina 30.12.2014 klo 18.30.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: