Vilpas puhkoi reikiä ilmaan

vilpas
Helsinki Seagulls esitteli Salohallissa mielenkiintoisia kuvioita, joista yhtä tässä ihmettelevät Jukka Kataja ja Vesa-Pekka Laine.

Koripallo on maalintekopeli.
Sen todisti Salon Vilpas jälleen kerran, kun se hävisi sunnuntaina Korisliigaottelunsa Helsinki Seagullsille Salohallissa lukemin 67-83.
Vilpas pisti pallon ilmaan bonusviivan takaa peräti 28 kertaa, mutta tuloksena vain neljä osumaa keskelle keksintöä. Sillä tavalla ei voi voittaa.
Alkukaudesta heittäjänä kunnostautunut William Walker heitti kolmen pisteen viivan takaa kuusi kertaa ja vikkelä takamies Darren Duncan seitsemän kertaa; yhtään osumaa kaksikolle ei kirjattu.
Vilppaan valmentaja Mikko Tupamäki ei huonoa heittoprosenttia turhaan selitellyt.
– Jos heitto ei putoa, pitäisi saada paremmin stoppeja ja sitä kautta hommaa käyntiin. Kun heittää kolmoset 14 prosentin tarkkuudella, harvoin se tässä sarjassa riittää, Tupamäki totesi.
Joululomalta viime tingassa Suomeen ja Saloon ehtinyt Juan Pattillo (22/8) oli kotijoukkueen tehokkain. Myös Walker (10/10) ja Duncan (14/4) ylsivät kaksinumeroisiin lukemiin. Muut pisteet jakautuivat seuraavasti; Sakari Salaminen 7, Jukka Kataja 5, Ilmari Kallio, Vesa-Pekka Laine ja Samu Kaaresvirta kukin kolme pistettä.
Vilpas jatkaa Korisliigaa jo tiistaina Tampereella Pyrintöä vastaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: