Prismojen ja S-markettien asiakasmäärä kasvoi liki 100 000:lla

Prismojen ja S-markettien kävijämäärä kasvoi maanantaina normaalipäivään verrattuna lähes 100 000 asiakkaalla. S-ryhmä ilmoitti sunnuntaina, että se laskee 400 suosituimman elintarvikkeen hinnat Prismoissa ja yli sadan ruokatuotteen hinnat S-marketeissa.
– On ilo huomata, että uudet halpuutetut  hinnat kiinnostavat asiakkaitamme. Näyttää siltä, että monet ovat jopa hamstranneet. Siihen ei kuitenkaan ole tarvetta. Halpuuttaminen on jatkuvaa, ja hinnat pysyvät alhaalla, S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu vakuuttaa.
Maanantaina Prismoissa ja S-marketeissa oli yhteensä liki 100 000 kävijää enemmän kuin vastaavana maanantaipäivänä viime vuonna.
Kauppa kävi aamusta asti vilkkaana. Valtakunnallisesti myynti kasvoi kaikkiaan lähes 20 prosenttia. Esimerkiksi Oltermanni-juuston ja Reissumies-leivän myynnit olivat viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna kuusinkertaiset.
Uusi hintataso huomattiin etenkin juustohyllyllä. Juustopalojen kokonaismenekki oli eilen vuodentakaiseen nähden yli kaksinkertainen. Heikommin säilyvissäkin tuotteissa kokonaismenekin kasvu on merkittävä: esimerkiksi maitoja myytiin 27 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana maanantaina. Odotetusti myös rahkojen myynti oli erinomaista, parhaimmillaan päästiin yli kuusinkertaisiin myyntimääriin.
Eilen hamstraaminen näkyi muutamien hyllypaikkojen, erityisesti leipähyllyjen tyhjenemisenä.
– Teemme kaikkemme, jotta saamme kaikki tuotteet riittämään kysyntäpiikkienkin ylitse, kertoo Alarotu.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: