LP Viesti taistelee finaalipaikasta lauantaina Salohallissa

Hämeenlinnan Yasmine Madsen on ollut odoteun kova kahdessa ensimmäisessä välieräottelussa. Kuva Salohallista ensimmäisestä osaottelusta.

LP Viesti ei onnistunut voittamaan Hämeenlinnan Lentopallokerhoa toista kertaa peräkkäin lentopallon Mestaruusliigan välierissä.
Torstainen 3-1 (22-25, 25-22, 25-16 ja 25-16) vierastappio tarkoittaa sitä, että finaalipaikka ratkeaa lopullisesti vasta lauantaina Salohallissa.
Hämeenlinna Lentopallokerho toteaa otteluraportissaan seuran kotisivuilla, että Kerhon peli oli taktisesti Viestiä kypsempää ja joukkue ansaitsi voittonsa.
”Kerho oli Viestiä parempi aloitusten nostoissa, tulivoimassa ja väsytti vastustajan syömähampaat pahoilla aloitussyötöillä. Torjunnoissa joukkueet olivat tasavahvoja”.
Hämeenlinnan Olena Leonenko kertoi pitäneensä joukkueensa taistelufiiliksestä.
– Joukkueeni taisteli tänään niin hienosti, kaikki tukivat toisiaan erittäin hyvin.
LP Viestin Anna Czakan ei sen sijaan ollut tyytyväinen omiensa suorituksiin.
– Ruvettiin laiskottelemaan pelissä – ja siihen se sitten katkesi. Hämeenlinna pääsi sen avulla hyvin peliin mukaan ja tulivat kovaa. Meillä on vielä paljon parantamista, Anna totesi ottelun jälkeen.
Hämeenlinnan päävalmentaja Matteo Pentassuglia kiitteli joukkuettaan.
– Olen todella ylpeä pelaajista, suoriuduimme tästä loistavasti, pelaajien silmissä oli tulta tänään. Nyt olemme taas 0 – 0 tilanteessa,  joka on sama kuin 1 – 1 tilanne, eli meidän on voitettava vielä yksi ottelu, että pääsemme finaaleihin. Ja teemme varmasti parhaamme, että loppuotteluihin päästään. Ja olen varma, että taistelemme koko pelin alusta loppuun.
Vilppaan kokenut päävalmentaja Tomi Lemminkäinen analysoi rauhallisesti hävittyä ottelua ja tarjosi edelleen ennakkosuokin viittaa kerholaisille.
– Olen ihan tyytyväinen kahden ensimmäisen erän peliin. Me hallitsimme molempia eriä ja silti pystyimme häviämään sen toisen erän, vaikka suurin osa pelistä oli meidän hallussa. Jatko oli selvää Kerhon hallintaa ja meiltä aika halutonta pelaamista sekä kolmas että neljäs erä. Eipä niissä erissä meillä ollut juuri jakoa.
Lemminkäinen oli jo etukäteen valmistautunut ajatukseen kolmannesta ottelusta.
– Kerho pelasi ihan hyvin ja meillä oikeastaan vain Czakan ja Andrikopoulou. Lauantaina jatketaan. Ei liene mikään suuri yllätys, että pelataan kolme peliä. Lähdetään haastamaan lauantaina ennakkosuosikki.

LP Viesti ja Hämeenlinnan lentopallokerho ratkaisevat finaalipaikan lauantaina Salohallissa. Arkistokuva.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: