LP Viesti voitti hopeaa

Tuuletusta

LP Viesti tappioLP Viesti on lentopallon Mestaruusliigan hopeamitalisti.
Kultaa juhlii hämeenlinnalainen HPK, joka voitti Viestin ratkaisevassa viidennessä finaaliottelussa erin 2-3 (23-25,25-19,25-17,11-25,12-15).
Salohallissa nähtiin torstaina upea lentopallofinaali, joka päättyi viiden erän taistelun jälkeen hämeenlinnalaisten mestaruusjuhliin. Yli 1900 katsojaa näki Salohallissa mieleeenpainuvan lentopallo-ottelun, joka päättyi ilon ja surun kyyneliin. Pitkä kausi sai arvoisensa päätöksen: parempi joukkue voitti ja toiseksi tullut kotijoukkue joutui kokemaan karvaan lopputuloksen pitkän kauden päätteeksi.
Joukkueiden valmentajat kiittelivät hienoa finaalisarjaa. LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen antoi ansaitun kiitoksen mestarijoukkueelle.
– Viimeinen finaali oli samanlaista taistelua kuin neljä ensimmäistäkin. Sillä tavalla toki erilainen, että kolme eristä olivat tänään selviä. Totta kai hopea on nyt pettymys. Toisaalta olen ylpeä joukkueesta, että pystyimme nousemaan sunnuntain pelin jälkeen tähän viidenteen peliin. Ja viidennessä erässä vielä yhdeksään pisteeseen asti Lenan loukkaantumisen jälkeen.
– Kausi oli vaikea. Niillä pelataan millä pystytään pelaamaan. Ehdottomasti HPK ansaitsi mestaruuden ja oli tämän verran meitä parempi.
HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini kiitti LP Viestiä hienosta finaalisarjasta.
– Totta kai olen iloinen. Ei ole sanoja kuvailemaan mitä tunnen sisälläni. Joskus pitäisi olla 24 kultamitalia: molemmat joukkueet taistelivat rehdisti ja urheasti. Naisten lentopallo voitti, voitti tänään kumpi joukkue tahansa. Esitimme yleisölle hienon shown näissä finaaleissa.
– Sanoisin että voitimme, koska mielemme oli terävä. Halusimme todella kovasti näitä kultamitaleita. Se oli tavoitteemme elokuusta. Paljon muutoksia tuli matkalla, mutta saimme pidettyä fokuksen ja tahdon voittaaksemme mestaruuden. Mielestäni ansaitsimme myös kullat: ratkaisevilla hetkillä uskalsimme yrittää, emme jääneet odottamaan.

 

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: