LP Viestiin seuran historian ensimmäinen hollantilaispelaaja

LP Viesti on solminut 1-vuotisen sopimuksen hollantilaisen yleispelaajan, Anniek Siebringin, kanssa. 23-vuotias yleispelaaja saapuu Saloon Saksan Bundesliigasta, jossa hän edusti kaksi edellistä kautta VFB Suhl LOTTO Thuringenia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo LP Viestin lähettämässä tiedotteessa, että tietoja uudesta pelaajasta saatiin ex-lp viestiläiseltä Roosa Koskelolta ja mm. Plokia ja Vampulaa edustaneelta Taylor Burnsiltä.

-Saimme sekä Koskelolta että Burnsiltä positiivista viestiä Siebringin peliesityksistä Saksassa. Hänellä on jo muutaman vuoden kokemus ulkomailla pelaamisesta, ja vaikka Saksassa hän sai peliaikaa vaihtelevasti, niin Bundesliigan taso on Mestaruusliigaa kovempaa.

-Odotan innolla ensi kautta LP Viestissä. Seura mahdollistaa taistelun mitaleista sekä pelaamisen Mestarien liigassa. Toivon näkeväni teidät pian ja terveenä Salossa, viestittää Siebring.

Joukkue alkaa Siebringin jälkeen olla aikalailla valmiina, mahdollisesti mukaan tulee vielä yksi yleispelaaja kotimaasta.

-Mielestäni joukkueen suomalaisosasto on kovempi kuin viime vuosina, mutta niin pitääkin olla, koska seitsikossa tulee olemaan maksimissaan kolme ulkomaalaista. Kova kausi on taas edessä pelimäärän suhteen. Vaikka Kuusamo ja Kangasala tuntuvat voittaneen niin viime kuin tulevankin kevään mestaruudet niin kyllä me lähdemme tiukasti haastamaan kaikkia joukkueita, toteaa Lemminkäinen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: